kabamarou
Member
Δεν υπάρχει υποχρέωση να τα ανεβάσεις. Για διευκόλυνση γίνεται αυτό. Πχ. να μην χρειάζεται να τα ψάχνεις να τα βρίσκεις εκείνη την ώρα στο κινητό σου
δυο φορές χρησιμοποίησα την Ryanair το καλοκαίρι (εσωτερικό και εξωτερικό).Δεν υπάρχει υποχρέωση να τα ανεβάσεις. Για διευκόλυνση γίνεται αυτό. Πχ. να μην χρειάζεται να τα ψάχνεις να τα βρίσκεις εκείνη την ώρα στο κινητό σου
Καλησπέρα.Παιδιά καλησπέρα, πετάω την άλλη βδομάδα με Ράιαν πρώτη φορά. Έχουμε κρατήσει συγκεκριμένες θέσεις, υπάρχει πιθανότητα κατά την επιβίβαση να μην τις "προλαβουμε"; Γιατί μας είπαν πως δεν γίνονται έλεγχοι και ο καθένας κάθεται όπου προλάβει
Ευχαριστώ
Αν κάνεις login στη σελίδα τους (ενδεχομένως και μεσω της εφαρμογής) θα μπορέσεις να προσθέσεις/τροποποιήσεις τα στοιχεία σου, τη ταυτότητα σου κτλ.Παιδιά καλησπέρα, μόλις έκλεισα εισιτήρια με την Ryan και ουσιαστικά μου έχει ζητήσει μόνο τα ονόματα των επιβατών. Λογικά δεν θέλει πληροφορίες για τα ταξιδιωτικά έγγραφα? Αριθμός δελτίου ταυτότητας κλπ.
Έχω κάνει log in αλλά στα στοιχεία εκτός από το όνομα δεν υπάρχει καποια άλλη πληροφορία, ούτε υπάρχει πεδίο για να συμπληρωσω. Μου φαίνεται περίεργο γι αυτο ρωτάω.Αν κάνεις login στη σελίδα τους (ενδεχομένως και μεσω της εφαρμογής) θα μπορέσεις να προσθέσεις/τροποποιήσεις τα στοιχεία σου, τη ταυτότητα σου κτλ.
Κατά το check in μπορείς να ανεβάσεις και τα απαιτούμενα έγγραφα, όπως εμβολιασμό, τεστ και ότι αλλο θέλεις.
Αν εννοείς τα στοιχεια ταυτοποίησης, αριθμό ταυτότητας κλπ θα στα ζητήσει κατά το check in.Έχω κάνει log in αλλά στα στοιχεία εκτός από το όνομα δεν υπάρχει καποια άλλη πληροφορία, ούτε υπάρχει πεδίο για να συμπληρωσω. Μου φαίνεται περίεργο γι αυτο ρωτάω.
Για που ταξιδεύεις;Παιδιά καλησπέρα, μόλις έκλεισα εισιτήρια με την Ryan και ουσιαστικά μου έχει ζητήσει μόνο τα ονόματα των επιβατών. Λογικά δεν θέλει πληροφορίες για τα ταξιδιωτικά έγγραφα? Αριθμός δελτίου ταυτότητας κλπ.
Ιταλία στο τέλος ΜαρτιουΓια που ταξιδεύεις;
Ναι, το βρήκα..Ευχαριστω!