maria_ver
New Member
Ναι αυτό το γνωρίζω αλλά αν εγώ κάνω την κράτηση θα χρεωθω επιπλέον από την τράπεζα για την μετατροπή;
Μάλλον δεν έχεις μεγάλη πείρα από αγορά εισιτηρίων.Αυτό το πράγμα εδώ μέσα που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν....
Λες και δεν έχει ξαναμπεί κάνεις ποτε σε άλλο eshop το οποίο προσαρμόζεται το κατάστημα στις ρυθμίσεις του πελάτη και όχι ο πελάτης στις επιλογές τις εταιρίας.
Αγοράζω από Amazon.co.uk με ευρώ. Μα γιατί; Αφού αυτοί εκεί έχουν λίρες.
Άλλη μια "θετική" πρωτοτυπία της εταιρίας. Υποψιάζομαι ότι το κρατάνε για να το δωσουν σαν έξτρα υπηρεσία.
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!!!Άλλη μια "θετική" πρωτοτυπία της εταιρίας. Υποψιάζομαι ότι το κρατάνε για να το δωσουν σαν έξτρα υπηρεσία.
Ενώ εσύ τα καταλαβαίνεις αμέσως.Και τα ξέρεις όλα.Αυτό το πράγμα εδώ μέσα που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν....
Εδω και οι Ελληνες αποποιουνται το ευρω και χρεωνουν σε λιρες αν κλεισεις αναχωρηση απο Λονδινο. Απαπαπα .Αυτό το πράγμα εδώ μέσα που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν....
Λες και δεν έχει ξαναμπεί κάνεις ποτε σε άλλο eshop το οποίο προσαρμόζεται το κατάστημα στις ρυθμίσεις του πελάτη και όχι ο πελάτης στις επιλογές τις εταιρίας.
Αγοράζω από Amazon.co.uk με ευρώ. Μα γιατί; Αφού αυτοί εκεί έχουν λίρες.
Άλλη μια "θετική" πρωτοτυπία της εταιρίας. Υποψιάζομαι ότι το κρατάνε για να το δωσουν σαν έξτρα υπηρεσία.
Ακριβώς έτσι άρχισε η κουβέντα,Ήθελε να βγάλει εισιτήρια από Βουδαπέστη και του έβγαζε το τοπικό νόμισμα.@paefstra εάν κανείς πώληση σε μια χώρα που έχει σαν νόμισμα την λίρα τότε καλώς του κάνεις την πώληση σε λίρες.
Έλα ντε!!!ΥΓ. Τι ασχολούμαι;
Φιλε μου δεν ειμαι Αγγλιδα αλλα κλεινω επιστροφη σκετη απο Λονδινο. Ποσο δυσκολο να το πιασεις? Εχεις ιδεα τι ειναι το ηλεκτρονικο εμποριο?Εδώ μιλάμε για Ryanair σωστά;
@paefstra εάν κανείς πώληση σε μια χώρα που έχει σαν νόμισμα την λίρα τότε καλώς του κάνεις την πώληση σε λίρες. Τι τον νοιάζει τον Άγγλο εάν θα πρέπει στην ελληνική εταιρία να βγάλουν κομπιουτεράκι (στην πραγματικότητα να γράψουν 2 γραμμές κώδικα) για να υπολογίσουν την ισοτιμία από το ευρώ;
ΥΓ. Τι ασχολούμαι;