Aegean Airlines Ερωτήσεις για Aegean

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Διαφορετικά, αν έχεις σκοπό να ταξιδέψεις με Aegean σε οποιονδήποτε προορισμό εντός έτους από τότε που αγόρασες το εισιτήριο, κάνε το open με ένα τηλεφώνημα στο τηλεφωνικό κέντρο.
Πώς κάνεις το εισιτήριο open? Σε τι ναύλο αναφέρεσαι?

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τζέντα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Πώς κάνεις το εισιτήριο open? Σε τι ναύλο αναφέρεσαι?
Καλείς στο τηλεφωνικό κέντρο της Aegean. Αναφέρομαι σε Flex, Family και Comfort Flex. Πιθανότατα όμως να ισχύει και σε light από τη στιγμή που η υπαιτιότητα είναι της εταιρείας κι όχι δική σου.

Tania79

Member
Καλησπέρα!!! Έκανα κράτηση με την Aegean με χειραποσκευη στην καμπίνα. Αναγράφεται ότι οι διαστάσεις πρέπει να είναι 56χ45χ25. Μπορώ να πάρω βαλίτσα το μικρό μέγεθος ή μόνο τσάντα πλάτης; Επίσης,από την εμπειρία σας αν έχω μαζί μου και την προσωπική μου τσάντα θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα; Ευχαριστώ πολύ.

mourohavlos

Member
Καλησπέρα!!! Έκανα κράτηση με την Aegean με χειραποσκευη στην καμπίνα. Αναγράφεται ότι οι διαστάσεις πρέπει να είναι 56χ45χ25. Μπορώ να πάρω βαλίτσα το μικρό μέγεθος ή μόνο τσάντα πλάτης; Επίσης,από την εμπειρία σας αν έχω μαζί μου και την προσωπική μου τσάντα θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα; Ευχαριστώ πολύ.
Ουσιαστικά οι διαστάσεις είναι για μια μικρή βαλίτσα καμπίνας, δεν παίζει ρόλο αν είναι τρόλει ή backpack.
Για ναύλο light δε δικαιούσαι προσωπικό αντικείμενο, για flex και πάνω ναι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.822
Μέλη
39.572
Νεότερο μέλος
Ioanna12

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα