• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Aegean Airlines Ερωτήσεις για Aegean

jimp

Member
Από IOS κανένα πρόβλημα.
Το έκανα από mι browser και δούλεψε. Μια δεν μου έκανε τσεκ ιν, μια μου έλεγε πρόβλημα στο εισιτήριο, μια δεν μου έστελνε την κάρτα αλλά οκ τα κατάφερα κάποια στιγμή

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
'Εκλεισα με Aegean το ταξίδι μας στην Κωνσταντινουπολη και με την προσφορα της black friday έχω επιστροφή με conford flex που αναφέρει 23 κιλά αποσκευή καθότι όλο και κάτι θα ψωνίσουμε. Η μετάβαση όμως είναι με economy που αναφέρει 8 κιλη αποσκευή καμπίνας ή handback. Θα έχουμε πρόβλημα με το τσαντάκι μέσης και το δικό μου χιαστί για τα απαραίτητα όταν κάνουμε checkin ή περνάμε?

maria91

Member
'Εκλεισα με Aegean το ταξίδι μας στην Κωνσταντινουπολη και με την προσφορα της black friday έχω επιστροφή με conford flex που αναφέρει 23 κιλά αποσκευή καθότι όλο και κάτι θα ψωνίσουμε. Η μετάβαση όμως είναι με economy που αναφέρει 8 κιλη αποσκευή καμπίνας ή handback. Θα έχουμε πρόβλημα με το τσαντάκι μέσης και το δικό μου χιαστί για τα απαραίτητα όταν κάνουμε checkin ή περνάμε?
Αν εννοειται και αποσκευη καμπινας και τσαντακι τοτε σαφως κ θα υπαρχει προβλημα!!!βαλτε τα τσαντακια στη χειραποσκευη κ κρατηστε το διαβατηριο/ταυτοτητα κ το κινητο στο χερι

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Αν εννοειται και αποσκευη καμπινας και τσαντακι τοτε σαφως κ θα υπαρχει προβλημα!!!βαλτε τα τσαντακια στη χειραποσκευη κ κρατηστε το διαβατηριο/ταυτοτητα κ το κινητο στο χερι
Η "μπανάνα" δεν φαντάζομαι να θεωρείται μικρή χειραποσκευή, άρα μπορούν πολλά να αποθηκευτούν εκεί αν την παραφουσκωσουμε.

maria91

Member
Η "μπανάνα" δεν φαντάζομαι να θεωρείται μικρή χειραποσκευή, άρα μπορούν πολλά να αποθηκευτούν εκεί αν την παραφουσκωσουμε.
Ο ναυλος το λεει ξεκαθαρα ή το ενα ή το αλλο..αν εμφανιστεις με 2 αντικειμενα(ενω εχεις light ναυλο) κ εχουν εντολη να βγαλουν εξτραδακι μπορουν βλεποντας σε οτι φορας μπανανα,την χειραποσκευη σου να στην βαλουν κατω ως κανονικη βαλιτσα κ να χρεωθεις εκεινη τη στιγμη με το εκαστοτε κοστος!να πηγαινετε συνειδητοποιημενοι ομως κ να δεχεστε τις χρεωσεις και να μην κανετε χαμο την ωρα της επιβιβασης κ να την καθυστερειτε γιατι ολο κ πιο συχνο φαινομενο ειναι αυτο.....

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Σας ευχαριστώ και τους δύο. Γυναικεία τσάντα δεν θα κουβαλήσω έτσι κι αλλιώς. Φορτώνουμε λοιπόν έγγραφα κινητά κλπ στις τσέπες χώνουμε τα τσαντάκια στην βαλίτσα καμπίνας και κάνουμε check in!

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Σας ευχαριστώ και τους δύο. Γυναικεία τσάντα δεν θα κουβαλήσω έτσι κι αλλιώς. Φορτώνουμε λοιπόν έγγραφα κινητά κλπ στις τσέπες χώνουμε τα τσαντάκια στην βαλίτσα καμπίνας και κάνουμε check in!
Την χειραποσκευή καμπίνας πρόσεξε μην την φορτώσεις πάνω από 9 κιλά γιατί η ανοχή τους εξαρτάται από το άτομο που θα βρίσκεται στην πύλη.
Το τελευταίο διάστημα βλέπω συχνά να ζυγίζουν βαλίτσες στην πύλη ειδικά στη Θεσσαλονίκη.
Σε ερώτηση μου σε πλήρωμα εδάφους ποια είναι η ανοχή τους στο βάρος έλαβα την απάντηση " εξαρτάται από τον/ την συνάδελφο. Από 9 έως 11 κιλά!. Εγώ μέχρι 9 κιλά...".
Άρα είμαστε συνεπείς για να μην βρεθούμε σε δύσκολη θέση...

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Την χειραποσκευή καμπίνας πρόσεξε μην την φορτώσεις πάνω από 9 κιλά γιατί η ανοχή τους εξαρτάται από το άτομο που θα βρίσκεται στην πύλη.
Το τελευταίο διάστημα βλέπω συχνά να ζυγίζουν βαλίτσες στην πύλη ειδικά στη Θεσσαλονίκη.
Σε ερώτηση μου σε πλήρωμα εδάφους ποια είναι η ανοχή τους στο βάρος έλαβα την απάντηση " εξαρτάται από τον/ την συνάδελφο. Από 9 έως 11 κιλά!. Εγώ μέχρι 9 κιλά...".
Άρα είμαστε συνεπείς για να μην βρεθούμε σε δύσκολη θέση...
Ναι σε ευχαριστώ για την υποσημείωση Έλενα. Δεν θα πάμε φορτωμένοι. Μια delsey και μια eastpack είναι οι καμπινάτες μας που ευτυχώς δεν ξεπερνάνε το 1-1.5 κιλό. Φορτωμένοι θα γυρίσουμε με τις δυο 23κιλες !;)

Last edited:

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Ναι σε ευχαριστώ για την υποσημείωση Έλενα. Δεν θα πάμε φορτωμένοι. Φορτωμένοι θα γυρίσουμε με τις δυ 23κιλες ! Μια delsey και μια eastpack είναι οι καμπινάτες μας που ευτυχώς δεν ξεπερνάνε το 1-1.5 κιλό. Φορτωμένοι θα γυρίσουμε με τις δυο 23κιλες !;)
Άααα!! Πάτε με άγριες διαθέσεις για ψώνια! 🙃😂😂
Από τα εμπορικά της Κωνσταντινούπολης θα τα κάνετε ή από κάπου αλλού;
Περιμένουμε tips για ψώνια στην Πόλη στο σχετικό νήμα.

panosch1979

Member
Καλησπέρα σε όλους. Έχουμε εικόνα πότε μπορεί να βγάλει προσφορές η Ετζίαν; Γιατί ότι έβγαλε την μαύρη Παρασκευή, μόνο για προσφορές δεν μου φανήκαν εμένα. Ήταν η 1η φόρα μετά απο αρκετά χρόνια που δεν ψώνισα τπτ

maria91

Member
Καλησπέρα σε όλους. Έχουμε εικόνα πότε μπορεί να βγάλει προσφορές η Ετζίαν; Γιατί ότι έβγαλε την μαύρη Παρασκευή, μόνο για προσφορές δεν μου φανήκαν εμένα. Ήταν η 1η φόρα μετά απο αρκετά χρόνια που δεν ψώνισα τπτ
Για ποια περιοδο θελετε προσφορες?

nick07

Member
Το έκανα από mι browser και δούλεψε. Μια δεν μου έκανε τσεκ ιν, μια μου έλεγε πρόβλημα στο εισιτήριο, μια δεν μου έστελνε την κάρτα αλλά οκ τα κατάφερα κάποια στιγμή
Οποιος εχει προβλημα με το application και του βγαζει ακομα Bad requests κλπ θελει uninstall/install και λυνεται το προβλημα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.788
Μέλη
39.518
Νεότερο μέλος
Kostasrs22

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom