και στης φίλης μου το app πάντως το ίδιοΚάποιο "κόλλημα" θα είναι στο δικό σου..Μόλις το εμφάνισε κανονικότατα...
Τι να πω..Το εμφανίζει κανονικά μεταξύ Πάρου και Ποντγκόριτσα...και στης φίλης μου το app πάντως το ίδιο
Εντωμεταξύ δε το εμφανίζει καθόλου στους προορισμούς αλφαβητικά που τους έχει όλους
Όχι. το εισιτήριο παύει να ισχύει. και ακυρώνονται όλα τα σκέλη ακόμα και αυτά της επιστροφής αν το εισιτήριο είναι με τον ίδιο κωδικό κράτησης. να υποθέσω ότι ταξιδεύει με την αιγαίου.Καλησπέρα σε όλους, σε πτήση με ενδιάμεσο σταθμό αν δεν επιβιβαστείς στο αρχικό αεροδρόμιο μπορείς να επιβιβαστείς στον ενδιάμεσο σταθμό?
Δεν μου έχει ξανατυχεί με ενδιάμεσο γιαυτό και η απορία. Το δρομολόγιο είναι Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Ντουμπρόβνικ με επιστροφή. Ο λόγος που το έκλεισα από Θεσσαλονίκη είναι γιατί στην επιστορφη σιγουρα θελω την θεσσαλονική και είχε εξωφρενική χαμηλότερη τιμή σε σύγκριση με το αεροδρόμιο της Αθήνας (100€) και τα διπλάσια μίλια. Είναι δυνατόν επιστροφή για θεσσαλονικη με ενδιάμεσο Αθήνα να στο δίνει 53€ και το ένα σκέλος μόνο του Ντουμπροβνικ-Αθήνα 90€?Όχι. το εισιτήριο παύει να ισχύει. και ακυρώνονται όλα τα σκέλη ακόμα και αυτά της επιστροφής αν το εισιτήριο είναι με τον ίδιο κωδικό κράτησης. να υποθέσω ότι ταξιδεύει με την αιγαίου.
ναι το κάνουν συχνά πυκνά.Δεν μου έχει ξανατυχεί με ενδιάμεσο γιαυτό και η απορία. Το δρομολόγιο είναι Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Ντουμπρόβνικ με επιστροφή. Ο λόγος που το έκλεισα από Θεσσαλονίκη είναι γιατί στην επιστορφη σιγουρα θελω την θεσσαλονική και είχε εξωφρενική χαμηλότερη τιμή σε σύγκριση με το αεροδρόμιο της Αθήνας (100€) και τα διπλάσια μίλια. Είναι δυνατόν επιστροφή για θεσσαλονικη με ενδιάμεσο Αθήνα να στο δίνει 53€ και το ένα σκέλος μόνο του Ντουμπροβνικ-Αθήνα 90€?
Μπες από την εφαρμογή για κινητά και δεν θα έχεις πρόβλημαEρώτηση επειδή δε μου έχει τύχει ποτέ. Η aegean δε σε αφήνει μετά την έκδοση του εισιτηρίου να αγοράσεις θέση με χρέωση; Βλέπω σε κράτηση μου ότι μου βγάζει να επιλέξω μόνο από τις δωρεάν και όλες οι άλλες που είναι με χρέωση λεει διαθέσιμες μόνο κατά το check in.
Φανταζόμουν για αγορά θα με άφηνε οποιαδήποτε στιγμή.
Mα από το κινητό μέσα από την εφαρμογή δοκίμαζω εδώ και μέρες. Αλλά και από pc το ίδιο βγάζει που μπήκα πριν. Είτε πατάω κατάργηση θέσεων είτε αλλαγή με αφήνει να επιλέξω μόνο από τις standard δωρεάν θέσεις και μου λεει στις καλές ότι θα είναι διαθέσιμες κατά το check inΜπες από την εφαρμογή για κινητά και δεν θα έχεις πρόβλημα
Από το υπολογιστη δεν θα σε αφήσει σε αυτή την φάση!
πρέπει να είσαι πολύ κοντα στην αναχώρηση, το κάνει μόνο τότε. και εγώ το παρατήρησα. ίσως κάνω και λάθος.Mα από το κινητό μέσα από την εφαρμογή δοκίμαζω εδώ και μέρες. Αλλά και από pc το ίδιο βγάζει που μπήκα πριν. Είτε πατάω κατάργηση θέσεων είτε αλλαγή με αφήνει να επιλέξω μόνο από τις standard δωρεάν θέσεις και μου λεει στις καλές ότι θα είναι διαθέσιμες κατά το check in