Ερωτήσεις για διαβατήριο ή ταυτότητα

afrodite39

Member
Καλησπέρα παιδιά!
Έχουν λήξει τα διαβατήρια μας και καλούμε στο τμήμα διαβατηρίων του αστυνομικού τμήματος Πατησίων (αγ Λαύρας) και δεν απαντάει κάνεις εδώ και μια βδομάδα! Δοκίμασα κ άλλα 2 τηλ που βρήκα στο ίντερνετ αλλά αυτά δεν καλούν καθόλου, πέφτει η γραμμή.
Έχουμε στείλει και μέιλ αλλά ούτε εκεί έχουν απαντήσει!
Έχει προσπαθήσει κάνεις άλλος να μιλήσει μαζί τους;
Αν συνεχίσουν να μην απαντάνε, τι να κάνουμε; Να πάμε από κει; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος επικοινωνίας;
Το χειρότερο τμήμα….
πριν 3 χρόνια μπορεί ναχα χάσει και καμια 20αρια πρωινά εκεί και τελικά πήγα σε άλλο τμήμα όπου εξυπηρετηθήκαμε αυθημερόν….

Στάθης

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Το χειρότερο τμήμα….
πριν 3 χρόνια μπορεί ναχα χάσει και καμια 20αρια πρωινά εκεί και τελικά πήγα σε άλλο τμήμα όπου εξυπηρετηθήκαμε αυθημερόν….
Μπορώ να πάω κ αλλού δηλαδή;

Τα πρωινά τα έχασες γιατί γινόταν χαμός από κόσμο;

Πριν 5-6 χρόνια που είχα βγάλει εκεί ήταν με ραντεβού κ εξυπηρετηθηκαμε αμέσως!

afrodite39

Member
Μπορώ να πάω κ αλλού δηλαδή;

Τα πρωινά τα έχασες γιατί γινόταν χαμός από κόσμο;

Πριν 5-6 χρόνια που είχα βγάλει εκεί ήταν με ραντεβού κ εξυπηρετηθηκαμε αμέσως!
θεωρητικά βάση διεύθυνσης είναι….
αλλά εξήγησα την κατάσταση στο άλλο τμήμα….
και ήμασταν οικογένεια με 2 μικρά παιδιά….
είχε ουρά απτις 6 το πρωί και κατά τις 10 βγαίνουν και σου λένε δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άλλους…..
Εννοείται ότι ήταν πιο ανθρώπινο με το ραντεβού

Στάθης

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
είχε ουρά απτις 6 το πρωί και κατά τις 10 βγαίνουν και σου λένε δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άλλους…..
Μάλιστα, θα πάω κ θα δω!

Πάντως πριν 3 χρόνια είχαμε πάει για το διαβατήριο της μικρής μας κ ήταν πάλι με ραντεβού κ εξυπηρετηθηκαμε επίσης γρήγορα!

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Μήπως δεν είναι πια βάση διεύθυνσης κατοικίας η έκδοση διαβατηρίου; Τσέκαρε το γιατί ήδη βάση υπουργικής απόφασης μπορείς να βγάλεις ταυτότητα σε όποιο αστυνομικό τμήμα θέλεις και βρεις πιο νωρίς ραντεβού.

nick07

Member
Μήπως δεν είναι πια βάση διεύθυνσης κατοικίας η έκδοση διαβατηρίου; Τσέκαρε το γιατί ήδη βάση υπουργικής απόφασης μπορείς να βγάλεις ταυτότητα σε όποιο αστυνομικό τμήμα θέλεις και βρεις πιο νωρίς ραντεβού.
Αλλαξα διαβατηριο πριν λιγο καιρο και ειναι ακομα με βαση τη διευθυνση μονιμης κατοικιας. Πηγα σε τμημα αλλης περιοχης και για να κανω τη δουλεια μου εδωσα διευθυνση συγγενικου προσωπου στην αιτηση ανανεωσης και μου αλλαξαν τη διευθυνση στο συστημα τους.

Παρεπιπτοντως το νεο διαβατηριο ειναι με πλαστικοποιημενη τη σελιδα των προσωπικων στοιχειων και δεν μου γινεται αποδεκτο σχεδον σε κανενα αεροδρομιο του εξωτερικου που εχει αυτοματα μηχανηματα. Μου το βγαζει ακυρο και πρεπει να περασω για manual verification το οποιο συνηθως παιρνει αρκετα παραπανω χρονο. Σε ερωτηση σε καποιο απο τα αεροδρομια μου ανεφεραν πως φταιει ο νεος τυπος του διαβατηριου με την πλαστικοποιηση - δεν ξερω αν οντως ισχυει.

poised

Member
Εγώ δεν είχα πρόβλημα σε ένα μηχάνημα πάντως.

Ο νέος τύπος διαβατηρίου με την πλαστική σελίδα χρησιμοποιείται ήδη τουλάχιστον στα πρόσφατα αμερικανικά και αυστραλιανά διαβατήρια, δηλαδή δεν είναι ελληνική πατέντα και υποθέτω σταδιακά όλοι θα πάνε εκεί. Άρα αν υπάρχει πρόβλημα με κάποια μηχανήματα θα το φτιάξουν.

vatos

New Member
Καλησπέρα να πω και εγώ την εμπειρία μου έβγαλα καινουργιο Διαβατήριο πριν λίγεσ μέρες είχα αγχωθεί με αυτά που είχα διαβάσει γιατί και η δικιά μου ταυτότητα ήταν
απο το 2008 και δεν ήταν σε καλή κατάσταση στην φωτοφραφία μου υπήρχε ένα τσαλάκωμα ούτε δώσανε σημασία και την δέχτηκαν χωρίσ να μου πουν τίποτα. Πέμπτη κατέθεσα δικαιολογητικά τρίτη παρέλαβα πολύ γρήγορα και εύκολα.
Επίσης είχα πάρει τηλ στο αστυνομικό τμήμα της περιοχήσ μου και μου είπαν πως δεν χρειάζεται ραντεβου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.732
Μέλη
39.471
Νεότερο μέλος
syphonen

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom