MIAT
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Svalbard, Κίνα, Αλάσκα
ΤαυτότηταΠαιδιά χρειάζεται διαβατήριο για να ταξιδέψει αεροπορικώς κανείς στην Σερβία (και πίσω) ή αρκει η ταυτότητα?
ΤαυτότηταΠαιδιά χρειάζεται διαβατήριο για να ταξιδέψει αεροπορικώς κανείς στην Σερβία (και πίσω) ή αρκει η ταυτότητα?
Ναι.Ρε παιδια δεν ξεξέ οως να κανω ερωτηση ακομα κ μοηκα εδω...
Θελω να πεταξω απο σκοπια Βουδαπέστη θα μπορέσω μονο με ταυτοτητα ;;;
Το καλοκαίρι που ήμουν από έλεγχο τίποτα το σοβαρό τόσο στις πτήσεις από/προς Ελλάδα όσο και σε εσωτερική. Αν έχετε διαβατήρια πάρτε τα και αυτά μαζί σας. Αν δεν έχετε αλλάξτε τις ταυτότητες να είστε σίγουροι.καλημερα ! πεταω την αλλη βδομαδα για πολωνια κ με ΑΓΧΩΣΑΝ να αλλαξω ταυτοτητα επειδη ειναι λιγο φθαρμενη κ του αντρα μου ειναι νεου τυπου μεν αλλα χειρογραφη. κ αναρωτιεμαι εγω.. κανουν τοσο ενδελεχη ελεγχο στην εισοδο στη χωρα που μπορει να μας δημιουργησουν αργοποριες? εντος σενγκεν δεν ειναι?
Τα διαβατήρια έχουν λήξει κ δεν τα έχουμε ανανεώσει. Βασικά οι φθορά είναι λίγες φουσκάλες στην πλαστικοποιηση. Στο χρόνο μέσα είμαστε, αλλά λόγω συχνης χρήσης εχουν περισσότερη ίσως φθορά.Το καλοκαίρι που ήμουν από έλεγχο τίποτα το σοβαρό τόσο στις πτήσεις από/προς Ελλάδα όσο και σε εσωτερική. Αν έχετε διαβατήρια πάρτε τα και αυτά μαζί σας. Αν δεν έχετε αλλάξτε τις ταυτότητες να είστε σίγουροι.
Πληροφοριακά η ταυτότητα έχει ισχύ από το νόμο 15 χρόνια από την έκδοσή της.
Μην αγχώνεστε. Δεν θα έχετε πρόβλημα.Βασικά οι φθορά είναι λίγες φουσκάλες στην πλαστικοποιηση.
Εμείς δηλαδή διαφωνούμε και θεωρούμε κάτι άλλο, ότι π.χ. είναι ασφαλέστατες;αλλά για κάποιο λόγο στην υπόλοιπη ευρωπη θεωρούν ότι οι ταυτότητες μας εύκολα πλαστοποιουνται.
Επειδή κι εγώ ταξιδεύω για Πολωνία και έχω ταυτότητα με χειρόγραφους λατινικούς χαρακτήρες θα αναγκαστώ να βγάλω διαβατήριο (για να αποφύγω την καινούργια έκδοση ταυτότητας/μπλέξιμο με τράπεζες κλπ). Στο γραφείο ταξιδίων που συνεργάζομαι ήταν "κάθετοι" στο ότι θα έχω πρόβλημα με το χειρόγραφοκ του αντρα μου ειναι νεου τυπου μεν αλλα χειρογραφη