skoumpi
Member
Πρωτα το παράβολο-φωτογραφιες- και μετα στο γραφείο έκδοσης διαβατηρίωνΓια να βγάλω διαβατήριο πηγαίνω πρώτα στο αστυνομικό τμήμα ή θα πρέπει ήδη να έχω υποβάλλει αίτηση για το ηλεκτρονικό παράβολο;
Πρωτα το παράβολο-φωτογραφιες- και μετα στο γραφείο έκδοσης διαβατηρίωνΓια να βγάλω διαβατήριο πηγαίνω πρώτα στο αστυνομικό τμήμα ή θα πρέπει ήδη να έχω υποβάλλει αίτηση για το ηλεκτρονικό παράβολο;
Μπόρεις να πας σε ένα κεπ, να έχεις κ το αφμ μαζί σου, η να το κανεις ηλεκτρονικά, να βγάλεις μια φωτοτυπία την ταυτότητα, φωτογραφίες διαβατηρίου, πας σε οποιαδήποτε τράπεζα και πληρώνεις αυτό που θα σου δώσουν από το ΚΕΠ τα παράβολα για την έκδοση του διαβατηρίου... Και πας στο αντίστοιχο αστυνομικό τμήμα που εξυπηρετεί για την περιοχή σου... http://www.passport.gov.gr/appendix/Για να βγάλω διαβατήριο πηγαίνω πρώτα στο αστυνομικό τμήμα ή θα πρέπει ήδη να έχω υποβάλλει αίτηση για το ηλεκτρονικό παράβολο;
Προτιμω ηλεκτρονικα για να ξεμπερδευω! ευχαριστω παντως!Μπόρεις να πας σε ένα κεπ, να έχεις κ το αφμ μαζί σου, η να το κανεις ηλεκτρονικά, να βγάλεις μια φωτοτυπία την ταυτότητα, φωτογραφίες διαβατηρίου, πας σε οποιαδήποτε τράπεζα και πληρώνεις αυτό που θα σου δώσουν από το ΚΕΠ τα παράβολα για την έκδοση του διαβατηρίου... Και πας στο αντίστοιχο αστυνομικό τμήμα που εξυπηρετεί για την περιοχή σου... http://www.passport.gov.gr/appendix/
Έχει κάποια σημασία ποιανού κράτους είναι;Ας πούμε Κυπριακού,αλλάζει κάτι;Ταυτότητα ποιανού κράτους;
Κυπριακου κρατους ειναιΤαυτότητα ποιανού κράτους;
Λογικα εχεις δικαιο! Ευχαριστω πολυ!!Έχει κάποια σημασία ποιανού κράτους είναι;Ας πούμε Κυπριακού,αλλάζει κάτι;
Αφού η ταυτότητα δεν έχει λήξει κατά την διάρκεια του ταξιδιού και αφού το ταξίδι
θα γίνει εντός Ευρωπαικής ένωσης ή των κρατών που δέχονται την ταυτότητα,τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Βουλωμένο γράμμα διαβάζω.Κυπριακου κρατους ειναι
Οι ταυτότητες για τους ενήλικους είναι για 10 χρόνια ,ενώ για τους ανήλικους η ισχύςΑσχετο...αλλά από την έκδοση της,η κυπριακή ταυτότητα,τι διάρκεια έχει;