• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ερωτήσεις για διαβατήριο ή ταυτότητα

kill_bill

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη
Καλησπέρα παιδιά! Έχεις κάνει κάποιος πρόσφατα τη διαδικασία έκδοσης διαβατηρίου για να μου πει πόσο καιρό του πήρε;

kill_bill

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη
Ευχαριστώ πολύ Ρένα!

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
πριν 2 βδομαδες που εβγαλα στα δυτικα της Θεσσαλονικης χρειαστηκαν 5 εργασιμες μερες

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Καλησπέρα παιδιά! Έχεις κάνει κάποιος πρόσφατα τη διαδικασία έκδοσης διαβατηρίου για να μου πει πόσο καιρό του πήρε;
Στα χανια μια εβδομαδα..

fotast

Member
Και στην Αθήνα(νότια) 6-7 εργάσιμες.Σε συνομιλία μαζί τους είπαν ότι υπάρχει αρκετή αύξηση των αιτήσεων τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο.Το αποδίδουν ότι τα καινούρια διαβατήρια εκδόθηκαν το 2006,ανανεώθηκαν το 2011,και φέτος είναι πάλι χρονιά ανανέωσης καθώς λήγουν αυτά που εκδόθηκαν το 2011.

_angie_

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Miami
@kill_bill σήμερα έκανα την αίτηση Αθήνα και μου είπαν αν δεν ήταν η αργία την Παρασκευή, κανονικά το Σάββατο θα ήταν έτοιμο. Οπότε από Δευτέρα μου είπαν να καλέσω για να επιβεβαιώσω ότι είναι έτοιμο για να πάω για παραλαβή. Πιστεύω πάνω από εβδομάδα δεν παίρνει.

mourohavlos

Member

perixvra

Member
Επόμενο Ταξίδι
.....
Ταξίδι-Όνειρο
εχει πραγματοποιηθει.. :)
Παιδια μπορω να ταξιδεψω για Πουκετ τον Ιουνιο με διαβατηριο που ληγει Σεπτεμβριο;

deppi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
USA road trip
Για να βγάλω διαβατήριο πηγαίνω πρώτα στο αστυνομικό τμήμα ή θα πρέπει ήδη να έχω υποβάλλει αίτηση για το ηλεκτρονικό παράβολο;

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom