Το ίδιο συμβαίνει και εμάς!! Ταξιδεψατε τελικά σας άφησαν;Η αλήθεια είναι ότι εμείς μπήκαμε στο gov για να κλείσουμε ραντεβού κ το επόμενο ήταν τον Μάρτιο! Όποτε απλώς ήθελα να εξακριβώσω αν μπορώ να ταξιδέψω η δεν θα μπω στη χώρα!
Το ίδιο συμβαίνει και εμάς!! Ταξιδεψατε τελικά σας άφησαν;Η αλήθεια είναι ότι εμείς μπήκαμε στο gov για να κλείσουμε ραντεβού κ το επόμενο ήταν τον Μάρτιο! Όποτε απλώς ήθελα να εξακριβώσω αν μπορώ να ταξιδέψω η δεν θα μπω στη χώρα!
Το παράβολο των 10€ έχει κωδικό 1894 και το παράβολο των 0,50€ έχει κωδικό 2043. Και τα δύο εκδίδονται στο e-Paravoloκαλημερα
καποιος που να εχει βγαλει νεα ταυτοτητα να με ενημερωσει...
επειδη πλησιαζει η μερα του ραντεβου για ταυτοτητα... το παραβολο που πληρωνω ηλεκτρονικα ειναι 10ευρ η 10,50 και χρειαζομαι κατι αλλο εκτος απο την παλια ταυτοτητα?
φωτογραφια μου βγαζουν εκει?
ευχαριστω
Ισχύει η ταυτότητα.Ξέρει κανείς αν μπορώ να ταξιδέψω για Γεωργία μόνο με ταυτότητα ; Επισης χρειάζεται βίζα η κάποιο άλλο έγγραφο ;
Βγάλε διαβατήριο. Βγαίνει σε μία εβδομάδα και είναι πιο έγκυρο και ασφαλέςΕπίσης η ταυτότητα μου συμπληρώνει 15 χρόνια τον επόμενο μήνα ( Φεβρουαρίο) ...αν πετάξω τον Απρίλη με αυτήν διότι δεν βρίσκω ραντεβού για νέου τύπου ταυτότητα θα έχω λέτε θέμα;
Στο διαβατήριο αναγράφεται και αριθμός ταυτότητας; ρωτάω γτ αν βγάλω με την ταυτότητα που έχω τώρα πάλι θα θεωρείται ληγμένη αν αναγράφεται στο διαβατήριο ο αριθμός ταυτότηταςΒγάλε διαβατήριο. Βγαίνει σε μία εβδομάδα και είναι πιο έγκυρο και ασφαλές
ΟχιΣτο διαβατήριο αναγράφεται και αριθμός ταυτότητας; ρωτάω γτ αν βγάλω με την ταυτότητα που έχω τώρα πάλι θα θεωρείται ληγμένη αν αναγράφεται στο διαβατήριο ο αριθμός ταυτότητας
Η ταυτότητα (η παλιά) είναι παγκοσμίως αναξιόπιστη. Αντιγράφεται πολύ εύκολα, γι' αυτό και άλλαξαν το τρόπο έκδοσής της. Το Διαβατήριο δεν έχει καμία σχέση με την παλιά ταυτότητα.Στο διαβατήριο αναγράφεται και αριθμός ταυτότητας; ρωτάω γτ αν βγάλω με την ταυτότητα που έχω τώρα πάλι θα θεωρείται ληγμένη αν αναγράφεται στο διαβατήριο ο αριθμός ταυτότητας
Ναι έτσι είναι. Έβγαλα πριν λίγες μέρες διαβατήριο στη μικρή μου κόρη. Σε 4 εργάσιμες ήταν έτοιμο!!!Βγάλε διαβατήριο. Βγαίνει σε μία εβδομάδα και είναι πιο έγκυρο και ασφαλές
Είσαι τυχερός τι να πω....Με την παγκοσμίως αναξιόπιστη παλιά ταυτότητα έχουμε γυρίσει όλη την Ευρώπη συμπεριλ. χωρών εκτός ΕΕ. Μη γράφετε λοιπόν ότι σας κατέβει χωρίς να ξέρετε, συμβουλεύοντας τον κόσμο να ξοδεύει 100ευρα για διαβατήρια που δεν είναι απαραίτητα.