Λογικά όχι.Καλησπέρα καλή χρονιά με υγεία! Θα τα ταξιδέψω για Βιέννη Φεβρουάριο! Είναι λίγο φθαρμενη η ταυτότητα αλλά φαίνονται όλα τα χαρακτηριστικά και είναι από το 2009 με γράφει Λατίνους χαρακτήρες και απο υπολογιστή! Θα έχω θέμα στι αεροδρόμιο Βιέννης;;?
Καλημέρα αν επιτρέπεται, τελικά έβγαλες διαβατήριο ή πέταξες με τη ταυτότητα;Καλησπέρα σε όλους!
Φαντάζομαι ότι έχει ειπωθεί στην ομάδα αλλά θέλω να σιγουρευτώ! Ταξιδεύω σε ένα μήνα ακριβώς από Ελλάδα για Ιταλία με Ryanair. Η ταυτότητα μου είναι του 2006 χειρόγραφη μεν, αλλά και με λατινικούς χαρακτήρες δε. Από την εταιρεία μου είπαν ότι δε μπορούν να μου εγγυηθούν ότι θα μπορέσω να φυγω απο το αεροδρόμιο με τη συγκεκριμένη. Το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού για την ταυτότητα νέου τύπου είναι στις 25 του μήνα, όπου φαντάζομαι δε θα την έχω παραλάβει μέχρι τις 30! Διαβατήριο μπορώ να βγάλω με τη συγκεκριμένη ταυτότητα ή θα φάω άκυρο? Ας μου πει κάποιος τι επιλογές έχω! Να σημειώσω ότι δε γνώριζα για τη λήξη στην 15ετια.
Το ρισκάρεις μπορεί να έχεις πρόβλημα μπορεί και όχι εγώ πήγα Βουδαπέστη με ταυτότητα του 2006 δεν είχα πρόβλημα αλλά το ρισκάραΚαλημέρα.
Έχω κλείσει και εγω εισιτήρια για Κρακοβια για τον Μάρτιο. Θέλω να ρωτήσω. Έχω αστυνομικη ταυτότητα από το 2003. Περνάει στον έλεγχο εισιτηρίων; Έχει ταξιδέψει κανείς πρόσφατα Πολωνία με ryanair με τόσο παλιά ταυτότητα;
Προσπαθώ να βγάλω καινούργια στην αστυνομία, αλλά εξυπηρετούν μόνο στον τόπο κατοικίας σου και τα επόμενα διαθέσιμα ραντεβού είναι τον Μάιο. Ευχαριστώ.
Πώς να βγάλουμε διαβατήριο που πήγα στο τμήμα και ρώτησα και μου είπαν ότι θέλουν ταυτότητα μέχρι 15 χρόνια???? Και μου είπαν βγάλε ταυτότητα καινούργια και μετά διαβατήριοΤο έχω ξαναπεί. Βγάλτε διαβατήριο, πιο γρήγορα και πιο ασφαλές
και εμένα αυτό μου είχανε πει, μάλιστα έως δέκα χρόνια και όχι 15...Πώς να βγάλουμε διαβατήριο που πήγα στο τμήμα και ρώτησα και μου είπαν ότι θέλουν ταυτότητα μέχρι 15 χρόνια???? Και μου είπαν βγάλε ταυτότητα καινούργια και μετά διαβατήριο
Ε ναι και κάποιοι συνέχεια γράφουν διαβατήριο διαβατήριο λες και άμα μπορούσαμε θα περιμέναμε εκείνους να μας πουν τι να πωκαι εμένα αυτό μου είχανε πει, μάλιστα έως δέκα χρόνια και όχι 15...