θα σε δώ και στην bkk τον αύγουστο ...τι νόμιζες οτι θα ξέφευγες!!!λοιπον πηρα τηλ... δεν παρεχουνε διανυκτερευση μου ειπανε....
ρε που φτασαμε να ρωταει για βαρκελωνη η ρενατα, και εγω για ταιλανδη...
Όπως έχει γραφεί και τόσες ακόμα φορές στο travelstories, Δεν υπάρχει καμμία υποχρέωση (δια νόμου, κανονισμού, ή οποιουδήποτε άλλου) μιας εταιρίας να κοιμίσει σε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ stopover. Υποχρέωση έχει μόνο για απρογραμμάτιστα (π.χ. μεγάλη καθυστέρηση, χάσιμο ανταπόκρισης λόγω καθυστέρησης, ακυρώσεις πτήσεων κλπ), κι αυτή υπό προϋποθέσεις.Ρενατα , υπαρχουν και ανταποκρισεις στο πηγαινε , με 9 ωρες η 10 ωρες stopover ...
πανω απο 7 ωρες (νομιζω) stopover αναμονη ειναι υποχρεωση της αεροπορικης -δια νομου- να σε κοιμισει ...
Ναί. Τώρα είσαι στο σωστό νησί.το koh samui - Chaweng Beach είναι ιδανικό για διακοπές (παραλία ωραία κτλ?)
Κι εσύ βρούτε...εκλεισα τελικα για 3 με 17 αυγουστου...
οταν λεω εγω χαλασε ο κοσμος... ρενατα και go2thebeach ευρωπη.. και γω στην ασια... μας εχει καταστρεψει αυτο το travelstoriesΚι εσύ βρούτε...
Δεν πειράζει, εγώ τέτοιον καιρό θα τρώω ντοματίνια στη Φλωρεντία μη μου πεις ότι δεν ζηλεύεις
χαίρομαι πολύ για όλους μας !!!!!!!!!!οταν λεω εγω χαλασε ο κοσμος... ρενατα και go2thebeach ευρωπη.. και γω στην ασια... μας εχει καταστρεψει αυτο το travelstories
Σε ευχαριστώ πολύ marydim!!!!Ναί. Τώρα είσαι στο σωστό νησί.
Επικεντρώσου εκεί!