• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ερωτήσεις για Ταιλάνδη το καλοκαίρι...

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
ελα μου ντε!

ημουν αναμεσα σε ταιλανδη και στοκχολμη :innocent: ( :rolleyes:) τωρα με την προσφορα της emirates το σκεφτομαι σοβαρά :LOL:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
λοιπον πηρα τηλ... δεν παρεχουνε διανυκτερευση μου ειπανε....

ρε που φτασαμε να ρωταει για βαρκελωνη η ρενατα, και εγω για ταιλανδη...:D
θα σε δώ και στην bkk τον αύγουστο ...τι νόμιζες οτι θα ξέφευγες!!!:bleh::bleh:
βιάσου για τα εισιτήρια όμως ....πετάνε!!!!:D

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ρενατα , υπαρχουν και ανταποκρισεις στο πηγαινε , με 9 ωρες η 10 ωρες stopover ...

πανω απο 7 ωρες (νομιζω) stopover αναμονη ειναι υποχρεωση της αεροπορικης -δια νομου- να σε κοιμισει ...
Όπως έχει γραφεί και τόσες ακόμα φορές στο travelstories, Δεν υπάρχει καμμία υποχρέωση (δια νόμου, κανονισμού, ή οποιουδήποτε άλλου) μιας εταιρίας να κοιμίσει σε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ stopover. Υποχρέωση έχει μόνο για απρογραμμάτιστα (π.χ. μεγάλη καθυστέρηση, χάσιμο ανταπόκρισης λόγω καθυστέρησης, ακυρώσεις πτήσεων κλπ), κι αυτή υπό προϋποθέσεις.
Τις διανυκτερεύσεις σε Dubai κλπ οι εταιρίες του κόλπου τις παρέχουν - όποτε τις παρέχουν - με τη θέληση τους, δεν έχουν καμμία υποχρέωση να το κάνουν.

GTS

Member
Η τιμή είναι τόσο χαμηλή που είναι τρομερή ευκαιρία....ε, δεν θα έχει και τις καλύτερες ανταποκρίσεις....με 400 όμως ΒΚΚ τον Αύγουστο είναι σκανδαλώδες.....

Άντε να βγει και προσφορά για JNB...

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
απα πα... εκλεισα τελικα για 3 με 17 αυγουστου...

τηλεφωνικως βεβαια... γιατι μεσω internet δε με αφηνε να κλεισω 2 εισιτηρια με μια καρτα...:roll:

πω πω.. θα ψαχνω και για ταιλανδη τωρα... ταιλανδοπληκτοι εχετε να λυσετε αποριες...:D

sw33t

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμμ..
το koh samui - Chaweng Beach είναι ιδανικό για διακοπές (παραλία ωραία κτλ?)

Last edited by a moderator:

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
παμε για τις πρώτες αποριες!

φτάνω 4 Αυγουστου απόγευμα Bangkok (όπου σκέφτομαι να μείνω 3-4 βράδια... σωστός χρόνος έτσι??? :roll:)

και στη συνέχεια φεύγω από Bangkok για Αθήνα στις 17 Αυγούστου το πρωί...

Τώρα στο ενδιάμεσο βλεπω οτι προτεινετε Samui λόγω καιρού... η παρέα μου όμως θέλει και Πουκέ.... :roll:

μπορώ να τα συνδυάσω και τα 2 σε 8-9 περίπου μερούλες που θα μείνω συνολικα??? χωράει και κάτι άλλο και πού? (Κο Πανγκάν και Κο Τάο που προτείνει ο GTS προλαβαίνω?) καμια εκδρομή?

Από Bangkok σε όπου πάω ποια εταιρεία να προτιμήσω???

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
εκλεισα τελικα για 3 με 17 αυγουστου...
Κι εσύ βρούτε... :mad::mad::mad::mad:

Δεν πειράζει, εγώ τέτοιον καιρό θα τρώω ντοματίνια στη Φλωρεντία :lol: μη μου πεις ότι δεν ζηλεύεις :bleh::bleh::bleh::bleh:

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
Κι εσύ βρούτε... :mad::mad::mad::mad:

Δεν πειράζει, εγώ τέτοιον καιρό θα τρώω ντοματίνια στη Φλωρεντία :lol: μη μου πεις ότι δεν ζηλεύεις :bleh::bleh::bleh::bleh:
οταν λεω εγω χαλασε ο κοσμος... ρενατα και go2thebeach ευρωπη.. και γω στην ασια... μας εχει καταστρεψει αυτο το travelstories :shock:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
οταν λεω εγω χαλασε ο κοσμος... ρενατα και go2thebeach ευρωπη.. και γω στην ασια... μας εχει καταστρεψει αυτο το travelstories :shock:
χαίρομαι πολύ για όλους μας !!!!!!!!!!
θα έίμαστε σε διαρκή ανταπόκριση!!!!!!!:shock:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος