billstamaniac
Member
Καλησπέρα είχα πάει Χριστούγεννα Άκαμπα πέτρα wadi rum ο καιρός πολύ καλός σαν άνοιξη δίκη έριχνες άνετα κ βουτιά . Άκαμπα ήταν κ Στολισμένες κάποιες πλατείες με δέντρα κλ
Καλημέρα!Καλησπέρα σας,
σκοπεύω με τη κοπέλα μου να πάμε Ιορδανία στις αρχές Οκτωβρίου και να επισκεφτούμε το Αμμαν (1 βράδυ)τη Πέτρα (1 βράδυ) και την έρημο Wadi rum (1 βράδυ). θα ήθελα κάποιες πληροφορίες αν κάποιος γνωρίζει:
1) ο Οκτώβριος είναι καλός μήνας ή θα έχει αρκετή ζέστη;
2) φτάνοντας στο αμμαν χρειάζετε να βγάλουμε βίζα on arrive; υπάρχει και πακέτο που συνδυάζει αξιοθέατα και βίζα αν δεν κάνω λάθος. συμφέρει αυτό;
3) πως είναι καλύτερα να μετακινηθούμε από πόλη σε πόλη;
4) ενδεικτικές τιμές για βίζα, είσοδο σε αξιοθέατα και κόστος μεταφορών;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!
1) Υπάρχουν μετεωρολογικά site με ιστορικό και προβλέψεις. Σε κάθε περίπτωση, την νύχτα στην έρημο θα έχει κρύο.1) ο Οκτώβριος είναι καλός μήνας ή θα έχει αρκετή ζέστη;
2) φτάνοντας στο αμμαν χρειάζετε να βγάλουμε βίζα on arrive; υπάρχει και πακέτο που συνδυάζει αξιοθέατα και βίζα αν δεν κάνω λάθος. συμφέρει αυτό;
3) πως είναι καλύτερα να μετακινηθούμε από πόλη σε πόλη;
4) ενδεικτικές τιμές για βίζα, είσοδο σε αξιοθέατα και κόστος μεταφορών;
Έτσι όπως το έγραψες ακούγεται σαν "Αμάν! ...Γέρασα!"Επίσης πιστεύετε γίνεται σε μια ημέρα το αμμαν->γέρασα-> wadi rum από king's highway?
Με την καμία όμως (εκτός αν δε θέλεις να δεις τίποτα στη διαδρομή)Επίσης πιστεύετε γίνεται σε μια ημέρα το αμμαν->γέρασα-> wadi rum από king's highway?
Καλησπέρα είχα πάει Νοέμβριο του 19 με τον άντρα μου και ήταν πολύ ωραία. Εγω έκλεισα έναν τουριστικο οδηγό που μας πήγαινε σε όλα τα μέρη που θέλαμε. Εμεις μέναμε Αμμαν και πήγαμε Γέρασα, Νεκρά θάλασσα, αξιοθέατα Αμμαν , Πέτρα κτλ. Δεν θυμάμαι τιμή αλλά ήταν πολυ καλή. Θα ανεβάσω φωτογραφία με πληροφορίες για να το δεις αν σε ενδιαφέρει.Κάποιος έχει γράψει στο forum για τον Ali (What's app number:+962776138982) που κανόνιζε φθηνότερα μετακινήσεις με ταξί. Τον έχει χρησιμοποιήσει κανείς ; έχετε να προτείνετε κάποιον άλλον οδηγό/ταξί ;
Επίσης πιστεύετε γίνεται σε μια ημέρα το αμμαν->γέρασα-> wadi rum από king's highway?
Α...ο φίλος μου ο Nader, έχω δώσει κι εγώ τα στοιχεία του πιο παλιά εδώ στο φορουμΚαλησπέρα είχα πάει Νοέμβριο του 19 με τον άντρα μου και ήταν πολύ ωραία. Εγω έκλεισα έναν τουριστικο οδηγό που μας πήγαινε σε όλα τα μέρη που θέλαμε. Εμεις μέναμε Αμμαν και πήγαμε Γέρασα, Νεκρά θάλασσα, αξιοθέατα Αμμαν , Πέτρα κτλ. Δεν θυμάμαι τιμή αλλά ήταν πολυ καλή. Θα ανεβάσω φωτογραφία με πληροφορίες για να το δεις αν σε ενδιαφέρει.
Καλή ιδέα και έχει σχέση με το "θέμα" σου..Α...ο φίλος μου ο Nader, έχω δώσει κι εγώ τα στοιχεία του πιο παλιά εδώ στο φορουμ
Κι εμείς αυτόν είχαμε για οδηγό, είναι πολύ καλός, φιλικός και άψογη εξυπηρέτηση. Τον είχαμε βρει τυχαία και από τότε τον προτείνω σε όποιον πάει Ιορδανία. Πρέπει να του πω να μου δίνει ποσοστά...
Ιορδανία - Ερωτήσεις για Ιορδανίαγειά σας, είμαστε μια παρέα 4 φιλών και θα επισκεφτούμε την Ιορδανία αρχές Μαϊου. Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει κάποιον οδηγό για τις μεταφορές μας (από αμμάν, πέτρα, έρημος wadi rum, νεκρά θάλασσα και πίσω αμμάν) σύνολο 4 ημέρες.