Geiton
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δεν ξέρω ακόμα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μογγολία
Εργάζομαι στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος
Σε ποιον τομεα?Εργάζομαι στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος
Μαλλον,συνταξιουχος ιατρος ? Κατι θυμαμαι για ιατρικο συνεδριο στο Μπουενος Αιρες!!!Ειμαι συνταξιουχος απο ετους,οι υποχρεωσεις με τα παιδια εχουν τελειωσει και ετσι περναω την καλυτερη περιοδο της ζωης μου,σχεδιαζοντας ταξειδια και παιζοντας με το Travelstories.
Απο τοτε που ανακαλυψα το site μας,μπηκε μια νεα διασταση στα ενδιαφεροντα μου.
Ευτυχως και η γυναικα μου ειναι ταξειδιαρα,και ετσι απολαμβανουμε παρεα την χαρα των ταξειδιων.
Να ειμαστε καλα να συνεχισουμε για πολλα ακομη ταξειδια!!..
Σωστα θυμασαι!..Μαλλον,συνταξιουχος ιατρος ? Κατι θυμαμαι για ιατρικο συνεδριο στο Μπουενος Αιρες!!!
Εργάζομαι στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος
μαίρη επιβάλεται να την κάνεις συχνά ....τι δύσκολο πράμα ειναι αυτό ......:roll:ααα....αυτό το θέμα δεν το είχα υπόψη μου...καλά που μας το υπενθύμισε ο dk..
είμαι μια πρώην λογίστρια που δουλεύει πια σε υπουργείο..κι ας σιχαίνομαι τη γραφειοκρατεία!!
αχρείαστη να εισαι ...και πρόσεχε τις μεγάλες υποθέσεις ....μου αρέσουν οι δικηγόροι στα αστυνομικα έργα που παλεύουν απιστευτες υποθέσεις ...σου λέω καραφλιάζω ..παιδια εγω ειμαι δικηγορος.αν χρειαζεστε κατι,ρωτηστε με.αυτο τον καιρο δεν εργαζομαι γιατι προετομαζομαι για καποιες σοβαρες εξετασεις. ετοιμαστε τις δηλωσεις σας για το κτηματολογιο μπορειτε να τις κατεβασετε απ το κτηματολογιο αε
δηλαδή εισαι στην καλύτερη φάση της ζωής σου ..τυχερος με γυναίκα ταξιδιάρα....εμεις να δούμε ποτε θα την κάνομε !!!!!!!!Σωστα θυμασαι!..