KLEOPATRA
Member
- Μηνύματα
- 5.870
- Likes
- 2.265
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Ω..... αν ειναι και με χοντρη ζυμη ....μου αρεσει πολυ ...θα τα τσακισω!Λοιπον καταρχην ειναι ενα ζυμαρι που το πλαθουν σαν χοντρο φυλλο και το βαζουν να ψηθει σε ενα κυκλικο πραγμα οπως κανουν τις κρεπες με τη διαφορα οτι ειναι και τουρλωτο προς τα πανω. Μεσα σε αυτο το φυλλο βαζουν οτι γεμιση ζητησει κανεις: τυρι, κιμα η χορταρικα η συνδυασμο αυτων. Κλεινουν το φυλλο σαν πακετακι και ειναι ετοιμο! Συνηθως ολη αυτη η διαδικασια γινεται μπροστα στον πελατη.
Το Λαχματζουν ειναι η τουρκικη πιτσα οπως λενε. Ζυμαρι, σαλτσα ντοματας με μυρωδικα και κιμας. Νομιζω ομως οτι τυρι δεν εχει. Και ειναι ανοικτο δεν διπλωνεται.