Dafni
Member
Κοιτα,στην Κωνσταντινουπολη δε θα λεγα οτι έχει ακριβως πάγκους με φαγητο στο δρομο....αυτο που βρισκεις να φας στο δρομο είναι κυριως αυτα τα σαντουιτσ με το ψάρι που πουλάνε διπλα στις αποβαθρες(κυριως στην περιοχή εμινονου και κάτω απο τη γέφυρα του γαλατα)...εγώ αυτή τη φορα δοκιμασα και δεν έπαθα τιποτα αλλά δεν ειναι και κάτι φοβερο...επειδή δεν ξέρεις που τα ψαρευουν αυτα τα ψαρια θα έλεγα καλυτερα να μη δωσεις στο παιδι αλλά νομιζω οτι εσεις δε θα έχετε προβλημα αν φατε....επισης στο δρομο πουλανε μύδια που τα τρως επι τοπου ....εκει εγώ δεν τολμησα να δοκιμασω ...νομιζω οτι αν τυχει να είναι χαλασμενα τα μυδια προκαλουν δυσαρεστες καταστασεις....Μια ερωτηση να κανω μιας και τα τελευταια ινφο ηταν για το φαι
Ειναι ασφαλες να τρωμε απο παγκους στο δρομο?
οικονομικά όμως μπορεις να φας σε εστιατορια ,τυπου μαγειρεια ,που υπαρχουν παρα πολλα στην πολη....ειναι συνηθως περιποιημενα και έχουν δελεαστικές βιτρινες ...τα φαγητα είναι πολυχρωμα και κεντριζουν τις αισθησεις ....τωρα εγώ οσες φορες δοκιμασα δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα αλλά δεν είναι και ασχημα για ενα προχειρο γευμα...
τελος ντονερ(σα γυρο)μπορεις επισης να παρεις στο χέρι ...φανταζομαι οτι μπορεις να κανεις οτι κάνουμε συνηθως οταν παιρνουμε φαγητο στο δρομο....κοβεις την κατασταση και αγοραζεις απο οπου σου εμπνεει εμπιστοσυνη..... πάντως ένα είναι σιγουρο....στην πολη δεν προκειται να πεινασεις