maria91
Member
Canon eos 1300D στο skroutz 350ε..εχω το προηγουμενο μοντελο 2 χρονια τωρα σκεψου και μ εχει βγαλει ασπροπροσωπη!αποτελεσμα επαγγελματικης φωτογραφιας,καλη αναλυση,καθολου βαρια!ουτε εγω επεξεργαζομαι τις φωτο μου,απλα καμια περικοπη που και που..επειδη δε ξερω οι αλλες μηχανες που ηταν προτεινομενες πιο πανω αν ειναι επαγγελματικες ή compact πιστευω καλυτερα αξιζει να δωσεις 300ε για επαγγελματικη παρα compact,ταπεινη μου γνωμη!Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μπώ στη διαδικασία να επεξεργαστώ (έτσι όπως αντιλαμβάνομαι τουλάχιστον οτι το αναφέρετε όλοι) τις φωτογραφίες. Το μόνο που μπορεί να κάνω σε μία φωτογραφία είναι να την περικόψω ή να την ισιώσω. Αν είναι να βγάζω φωτογραφίες και μετά να ασχολούμαι ώρες για να να τις "φτιάχνω" κάηκα....δεν εντάσσεται στα χόμπι μου αυτό! Προτιμώ να διαβάζω βιβλία στον ελεύθερο μου χρόνο παρά να ασχολούμαι με φωτογραφίες.
Μπήκα στην διαδικασία να ρωτήσω εδώ στο φόρουμ, γιατί απλά όταν πάω σε ένα κατάστημα, οι πωλητές αρχίζουν να λένε αυτά που μου λέτε εσείς, τα οποία δεν καταλαβαίνω....οπότε δεν γνωρίζω αν θέλουν να μου πουλήσουν λαγούς με πετραχίλια....
Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση! Να μην σας ζαλίζω όμως άλλο. Κάποια πράγματα που έχετε πεί έχουν βοηθήσει πολύ! Ευχαριστώ!