osfialgia
Member
σε μικρη.Αμβουργο δεν εχω παει, μονο Φραιμπουργκ. Γιατι λες οτι το αμβουργο ειναι πανάκριβο? Απο αποψη ενοικιων?Γεια σας! Κι εγώ έχω κάνει αίτηση για Εράσμους και με δέχτηκαν στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου και του Freiburg. Το θέμα είναι οτι ενώ είμαι πλήρως ενημερωμένη και για τις δυο πόλεις και για το όλο θέμα του Ερασμους, δεν ξέρω ποιά να διαλέξω! Δε μπορώ να αποφασίσω αν προτιμώ μεγάλη ή μικρή πόλη, δηλαδή απεριόριστες επιλογές στα πάντα απο τη μία (Hamburg) και "οικογενεική" ατμόσφαιρα σε μια πανέμορφη φοιτητούπολη απο την άλλη(Freiburg)... Επιπλέον το Freiburg είναι νότια Γερμανία, με καλύτερο καιρό, μέσα στο πράσινο και σε καλύτερο σημείο για ταξίδια, για να μην αναφέρω οτι το Αμβούργο είναι και πανάκριβο. Γενικά κλίνω προς Freiburg, αλλά σκέφτομαι μήπως κάνω λάθος και χάσω την εμπειρία του Εράσμους σε μια πραγματική ευρωπαϊκή μητρόπολη.
Ποιά είναι η γνώμη σας?? Πιστεύετε οτι το Εράσμους αξίζει περισσότερο σε μικρή ή μεγάλη πολη?
Αν και αναμεσα σε Αμβουργο και Φραιμπουρκ ειναι δυσκολη επιλογή, Και γω σε παρομοιο διλημα ημουν περιπου. Καλυτερα να ψαξεις συγκεκριμενα για τη σχολη σου, τα 2 πανεπιστιμια, και διαλεξε με σειρα προτεραιοτητας, ετσι κ αλιως μπορει να μησε παρουν στη πρωτη επιλογη