anny
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιστρια
- Ταξίδι-Όνειρο
- γύρος του κόσμου
Ο _antonis_ προφανώς εννοεί να υπάρχει η συγκεκριμένη επιλογή, όπως υπάρχει για τις "σελίδες" στην αρχή του θέματος, αλλά και στο τέλος αυτού.
Ευχαριστώ για την υποστήριξη anny, αλλά δε χρειαζόταν!Ο _antonis_ προφανώς εννοεί να υπάρχει η συγκεκριμένη επιλογή, όπως υπάρχει για τις "σελίδες" στην αρχή του θέματος, αλλά και στο τέλος αυτού.
Def νομίζω ότι δε χρειάζεται να γράψω 100 φορές τι εννοώ. Κατ'αρχάς δεν εννοώ τίποτε. Το λέω. Απ'τον τίτλο του θέματος ήδη φαίνεται ότι μιλάω για την επιλογή αυτή ΚΑΙ στο κάτω μέρος της σελίδας. Και στο κάτω μέρος. Αν καταλάβατε για τι είναι αυτό που λέω, πως θα ήταν ωραίο και χρήσιμο να γίνει, αλλά θεωρείτε ότι δε χρειάζεται μη το βάλετε!!!Αν εννοεί αυτό, η δήλωση ότι "είμαστε το μοναδικό φόρουμ που δεν εχει αυτήν την επιλογή" είναι απλά ατυχής.
Ενοοεί το link "Έχετε ΥΥΥΥ αδιάβαστα μηνύματα". Θέλει να υπάρχει και στο κάτω μέρος κάθε σελίδας, εκτός από πάνω που είναι ήδη, για να μη χρειάζεται να κάνει scroll για να το βρεί.Ή δεν έχεις μπει ποτέ σε κανένα άλλο φόρουμ ή κανείς δεν έχει καταλάβει τι εννοείς.
taver να πουλήσεις την ιδέα σου!!!Σε λίγο θα το ζητήσουν και σε keyboard shortcut....
Εγώ αμφισβήτησα το ύφος σου όταν έγραψες ότι είμαστε δήθεν το μοναδικό φόρουμ που δεν έχουμε αυτήν την επιλογή.Ευχαριστώ για την υποστήριξη anny, αλλά δε χρειαζόταν!
Def νομίζω ότι δε χρειάζεται να γράψω 100 φορές τι εννοώ. Κατ'αρχάς δεν εννοώ τίποτε. Το λέω. Απ'τον τίτλο του θέματος ήδη φαίνεται ότι μιλάω για την επιλογή αυτή ΚΑΙ στο κάτω μέρος της σελίδας. Και στο κάτω μέρος. Αν καταλάβατε για τι είναι αυτό που λέω, πως θα ήταν ωραίο και χρήσιμο να γίνει, αλλά θεωρείτε ότι δε χρειάζεται μη το βάλετε!!!
Το δεν παλεύεστε δεν πήγαινε σε σένα!!
Όχι, για λόγους επιβάρυνσης του server. Ο σκοπός αυτών των στατιστικών είναι να σου δίνουν μια γρήγορη ματιά στα 10 τελευταία μηνύματα, αν θες να τα βλέπεις όλα από την τελευταία σου επίσκεψη πατάς το λινκ των αδιάβαστων μηνυμάτων.μιας και πιάσαμε τούτη την συζήτηση να πω κι εγώ τον πόνο μου: Forum- Στατιστικά- Στατιστικά: top-10. αν έχω να μπω αρκετή ώρα, τα μηνύματα θα υπερβαίνουν τούτη την αρχική δεκάδα άρα πολύ απλά, πατάμε στο top10- περισσότερα στατιστικά και κάνουμε την επιλογή μας από 5,10,20,30,50,100,200. η αρχική όμως λίστα που δίνεται μετο που πατάμε τα περισσότερα στατιστικά είναι ένα μικρότερο top5. θα μπορούσε, καθώς στην επιλογή μπαίνουμε για περισσότερα στατιστικά, να μας βγάζει αυτόματα κάτι περισσότερο από top10? όχι top5 αλλά κανά top50 πχ
Δε σε παρεξηγώ. Εκεί έχω φίλους χρόνια που δεν ξέρουν πότε ειρωνεύομαι και πότε όχι, πότε κάνω πλάκα και πότε όχι.Εγώ αμφισβήτησα το ύφος σου όταν έγραψες ότι είμαστε δήθεν το μοναδικό φόρουμ που δεν έχουμε αυτήν την επιλογή.