• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Επιλογή αδιάβαστα μηνύματα και στο κάτω μέρος

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Ο _antonis_ προφανώς εννοεί να υπάρχει η συγκεκριμένη επιλογή, όπως υπάρχει για τις "σελίδες" στην αρχή του θέματος, αλλά και στο τέλος αυτού.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αν εννοεί αυτό, η δήλωση ότι "είμαστε το μοναδικό φόρουμ που δεν εχει αυτήν την επιλογή" είναι απλά ατυχής.

_antonis_

Member
Ο _antonis_ προφανώς εννοεί να υπάρχει η συγκεκριμένη επιλογή, όπως υπάρχει για τις "σελίδες" στην αρχή του θέματος, αλλά και στο τέλος αυτού.
Ευχαριστώ για την υποστήριξη anny, αλλά δε χρειαζόταν! :D

Αν εννοεί αυτό, η δήλωση ότι "είμαστε το μοναδικό φόρουμ που δεν εχει αυτήν την επιλογή" είναι απλά ατυχής.
Def νομίζω ότι δε χρειάζεται να γράψω 100 φορές τι εννοώ. Κατ'αρχάς δεν εννοώ τίποτε. Το λέω. Απ'τον τίτλο του θέματος ήδη φαίνεται ότι μιλάω για την επιλογή αυτή ΚΑΙ στο κάτω μέρος της σελίδας. Και στο κάτω μέρος. Αν καταλάβατε για τι είναι αυτό που λέω, πως θα ήταν ωραίο και χρήσιμο να γίνει, αλλά θεωρείτε ότι δε χρειάζεται μη το βάλετε!!!

:haha: Το δεν παλεύεστε δεν πήγαινε σε σένα!! :bleh:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ή δεν έχεις μπει ποτέ σε κανένα άλλο φόρουμ ή κανείς δεν έχει καταλάβει τι εννοείς.
Ενοοεί το link "Έχετε ΥΥΥΥ αδιάβαστα μηνύματα". Θέλει να υπάρχει και στο κάτω μέρος κάθε σελίδας, εκτός από πάνω που είναι ήδη, για να μη χρειάζεται να κάνει scroll για να το βρεί.

Σε λίγο θα το ζητήσουν και σε keyboard shortcut....

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
μιας και πιάσαμε τούτη την συζήτηση να πω κι εγώ τον πόνο μου: Forum- Στατιστικά- Στατιστικά: top-10. αν έχω να μπω αρκετή ώρα, τα μηνύματα θα υπερβαίνουν τούτη την αρχική δεκάδα άρα πολύ απλά, πατάμε στο top10- περισσότερα στατιστικά και κάνουμε την επιλογή μας από 5,10,20,30,50,100,200. η αρχική όμως λίστα που δίνεται μετο που πατάμε τα περισσότερα στατιστικά είναι ένα μικρότερο top5. θα μπορούσε, καθώς στην επιλογή μπαίνουμε για περισσότερα στατιστικά, να μας βγάζει αυτόματα κάτι περισσότερο από top10? όχι top5 αλλά κανά top50 πχ

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ευχαριστώ για την υποστήριξη anny, αλλά δε χρειαζόταν! :D

Def νομίζω ότι δε χρειάζεται να γράψω 100 φορές τι εννοώ. Κατ'αρχάς δεν εννοώ τίποτε. Το λέω. Απ'τον τίτλο του θέματος ήδη φαίνεται ότι μιλάω για την επιλογή αυτή ΚΑΙ στο κάτω μέρος της σελίδας. Και στο κάτω μέρος. Αν καταλάβατε για τι είναι αυτό που λέω, πως θα ήταν ωραίο και χρήσιμο να γίνει, αλλά θεωρείτε ότι δε χρειάζεται μη το βάλετε!!!

:haha: Το δεν παλεύεστε δεν πήγαινε σε σένα!! :bleh:
Εγώ αμφισβήτησα το ύφος σου όταν έγραψες ότι είμαστε δήθεν το μοναδικό φόρουμ που δεν έχουμε αυτήν την επιλογή.

μιας και πιάσαμε τούτη την συζήτηση να πω κι εγώ τον πόνο μου: Forum- Στατιστικά- Στατιστικά: top-10. αν έχω να μπω αρκετή ώρα, τα μηνύματα θα υπερβαίνουν τούτη την αρχική δεκάδα άρα πολύ απλά, πατάμε στο top10- περισσότερα στατιστικά και κάνουμε την επιλογή μας από 5,10,20,30,50,100,200. η αρχική όμως λίστα που δίνεται μετο που πατάμε τα περισσότερα στατιστικά είναι ένα μικρότερο top5. θα μπορούσε, καθώς στην επιλογή μπαίνουμε για περισσότερα στατιστικά, να μας βγάζει αυτόματα κάτι περισσότερο από top10? όχι top5 αλλά κανά top50 πχ
Όχι, για λόγους επιβάρυνσης του server. Ο σκοπός αυτών των στατιστικών είναι να σου δίνουν μια γρήγορη ματιά στα 10 τελευταία μηνύματα, αν θες να τα βλέπεις όλα από την τελευταία σου επίσκεψη πατάς το λινκ των αδιάβαστων μηνυμάτων. :)

_antonis_

Member
Εγώ αμφισβήτησα το ύφος σου όταν έγραψες ότι είμαστε δήθεν το μοναδικό φόρουμ που δεν έχουμε αυτήν την επιλογή.
Δε σε παρεξηγώ. Εκεί έχω φίλους χρόνια που δεν ξέρουν πότε ειρωνεύομαι και πότε όχι, πότε κάνω πλάκα και πότε όχι.
Πόσο μάλλον εδώ, που βασιζόμαστε μόνο στο γραπτό λόγο.
Τέλος πάντων, ελπίζω να το κοιτάξεις το θέμα, νομίζω αξίζει τον κόπο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom