Επιβραβεύσεις booking.com

8avos

Member
Τες πα,όποιος έχει κάποια ιδέα καλύτερης παραχώρησης αυτού του κουπονιού ευχαρίστως να την θέσει!

Και ο "αποστολέας" ας κρίνει αυτός πως θέλει να την δώσει!

Εξ άλλου,προσωπικά ορμώμενος,κανένας δεν κανονίζει ταξίδι επειδή παρέλαβε ενα κουπόνι με έκπτωση 10% σε μελλοντική κράτηση.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Τους κωδικούς που δεν χρειαζόμαστε τους διαθέτουμε όπως εμείς νομίζουμε. Έχω δώσει κωδικούς και με δημόσιο μήνυμα και με ιδιωτικό μήνυμα όπου εγώ έκρινα ότι θέλω να τον δώσω.

Απο κει και πέρα όταν έχουμε ένα κωδικό και το λέμε δημόσια ενώ, εντός 24ωρου ας πούμε, έχουν ζητήσει κωδικό δύο άτομα και τον παίρνει κάποιος που τυχαία βλέπει εκείνη τη στιγμή το μήνυμα, ε είναι λίγο άδικο, γιατί δεν μπορούν όλοι να κοιτάνε 24/7 το φόρουμ, και είναι λίγο άτοπο να λες ότι "δεν τους χρειάζονται πραγματικά" τους κωδικούς αυτά τα άτομα, επειδή δεν ήταν εκείνη τη στιγμή στο φόρουμ!

Μπορούμε να στείλουμε ένα ιδιωτικό μήνυμα σε αυτούς που έχουν ζητήσει πρόσφατα και όποιος απαντήσει πρώτος εντός λίγης ώρας να του δώσουμε τον κωδικό. Θέληση να υπάρχει. Έτσι όπως γίνεται μέχρι τώρα υπάρχουν άτομα που έχουν πάρει πολλούς κωδικούς, επειδή έχουν το χρόνο να παρακολουθούν το φόρουμ συχνά και άλλοι να μην έχουν πάρει ούτε έναν. Αλλά οκ, όπως είπα στην αρχή δικοί μας είναι οι κωδικοί όπου και όπως θέλουμε θα τους παρέχουμε...

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Οι πολύ επιτυχημένες κοπές πίτας της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας,αυτό έδειξαν.

Πώς πολλά μέλη του φορουμ έχουν διάθεση να γίνουν μια παρέα...Αλήθεια λοιπόν!
Σοβαρά, θέλεις να σου απαντήσω τώρα; Εσύ το λες σε εμένα αυτό;...

connosp

Member
Άποψη μου είναι ότι η συζήτηση πρέπει να σταματήσει, δεν έχει νόημα. Ας συνεχίσουμε χωρίς αντιπαλότητες....

8avos

Member
Εγώ σκέφτηκα και κάτι διαφορετικό.

Μπορεί από τώρα,όποιος θέλει κωδικό,να βάζει πρώτα αύξοντα αριθμό,με υποχρέωση ο επόμενος να κοιτάει τον προηγούμενο ώστε να συμπληρώνει σε κάθε ποστ τον σωστό και εν συνεχεία το nickname του.

πχ:

1) 8avos

ο επόμενος (άρα και επόμενο ποστ) :

2) mitsos

ώστε να ανατρέχει αυτός που παραχωρεί τον κωδικό στο 1) και όταν διδεται να διαγράφεται από Moderator

8avos

Member
Άποψη μου είναι ότι η συζήτηση πρέπει να σταματήσει, δεν έχει νόημα. Ας συνεχίσουμε χωρίς αντιπαλότητες....
από μένα καμμία αντιπαλότητα,προς θεού!

Απλώς ο γραπτός λόγος τα έχει αυτά,λίγο περισσότερο προσοχή στις λέξεις που χρησιμοποιούνται,καλή διάθεση και δεν υπάρχει κανένα ζήτημα.Εξ άλλου όλοι το ίδιο πράγμα θέλουμε...να ταξιδεύουμε και να δίνουμε βοήθεια όπου και όταν μπορούμε

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Εγώ σκέφτηκα και κάτι διαφορετικό.

Μπορεί από τώρα,όποιος θέλει κωδικό,να βάζει πρώτα αύξοντα αριθμό,με υποχρέωση ο επόμενος να κοιτάει τον προηγούμενο ώστε να συμπληρώνει σε κάθε ποστ τον σωστό και εν συνεχεία το nickname του.

πχ:

1) 8avos

ο επόμενος (άρα και επόμενο ποστ) :

2) mitsos

ώστε να ανατρέχει αυτός που παραχωρεί τον κωδικό στο 1) και όταν διδεται να διαγράφεται από Moderator
Σόρυ η moderator δεν δύναται να βοηθήσει αυτήν τη φορά. Η ταπεινή μου γνώμη είναι ο καθένας που έχει κωδικό να τον διαθέτει όπως τον βολεύει και όπως θέλει.

maria91

Member
Τους κωδικούς που δεν χρειαζόμαστε τους διαθέτουμε όπως εμείς νομίζουμε. Έχω δώσει κωδικούς και με δημόσιο μήνυμα και με ιδιωτικό μήνυμα όπου εγώ έκρινα ότι θέλω να τον δώσω.

Απο κει και πέρα όταν έχουμε ένα κωδικό και το λέμε δημόσια ενώ, εντός 24ωρου ας πούμε, έχουν ζητήσει κωδικό δύο άτομα και τον παίρνει κάποιος που τυχαία βλέπει εκείνη τη στιγμή το μήνυμα, ε είναι λίγο άδικο, γιατί δεν μπορούν όλοι να κοιτάνε 24/7 το φόρουμ, και είναι λίγο άτοπο να λες ότι "δεν τους χρειάζονται πραγματικά" τους κωδικούς αυτά τα άτομα, επειδή δεν ήταν εκείνη τη στιγμή στο φόρουμ!

Μπορούμε να στείλουμε ένα ιδιωτικό μήνυμα σε αυτούς που έχουν ζητήσει πρόσφατα και όποιος απαντήσει πρώτος εντός λίγης ώρας να του δώσουμε τον κωδικό. Θέληση να υπάρχει. Έτσι όπως γίνεται μέχρι τώρα υπάρχουν άτομα που έχουν πάρει πολλούς κωδικούς, επειδή έχουν το χρόνο να παρακολουθούν το φόρουμ συχνά και άλλοι να μην έχουν πάρει ούτε έναν. Αλλά οκ, όπως είπα στην αρχή δικοί μας είναι οι κωδικοί όπου και όπως θέλουμε θα τους παρέχουμε...
Βασικα αυτο που λες εσυ ειναι ατοπο..αν καποιος εχει ζητησει εντος 24ωρου κωδικο αυτο σημαινει οτι πρεπει να ειναι απο πανω οσο περισσοτερο μπορει γιατι προφανως τον καιει να κανει κρατηση!αρα αν δεν ειναι τοτε ΔΕΝ τον θελει πραγματικα,ας τον παρει οποιος στειλει την ωρα που δινετε ο κωδικος...για ποιο λογο να κατσει ο αλλος να ψαξει ποσες φορες εχει ζητησει 1 μελος κωδικο κ να του του στειλει κ να εχει το νου του αν τον πηρε αλλιως να το δωσει σε επομενο μελος?
Τεσπα ο καθενας ας τους δινει οπως κρινει,δε θα χαλασουμε κ τις καρδιες μας

Ppetran

Member
Δεν ξέρω αν είναι δυνατόν αλλά πιστέυω το πιο δίκαιο είναι να υπάρχει μία PΙΝ ανάρτηση-πίνακα και εκεί ο καθένας να βάζει το όνομα του και να δίνονται με την σειρά που έχουν ζητηθεί. Ετσι και δεν θα γίνεται κατάχρηση και ο καθένας θα μπορεί να ζητήσει κωδικό όταν τον χρειάζεται.

Ppetran

Member
Οι πολύ επιτυχημένες κοπές πίτας της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας,αυτό έδειξαν.
Πώς πολλά μέλη του φορουμ έχουν διάθεση να γίνουν μια παρέα...Αλήθεια λοιπόν!
Η αλήθεια είναι σχετική πάντα. Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να έχουμε υπομονή και κατανόηση.

afrodite39

Member
Εγώ πάντως όταν έστειλα κωδικό σε πμ σε κάποιον που ζήταγε…..
ούτε ευχαριστώ είπε και βγήκε κατευθείαν στο νήμα και ξανά παρακαλούσε για κωδικό…..
μου φάνηκε περίεργο…
το πιο δίκαιο για μένα είναι ναναι δημόσιος ο κωδικός και οοοοποιος προλαβαίνει….

8avos

Member
Εγώ πάντως όταν έστειλα κωδικό σε πμ σε κάποιον που ζήταγε…..
ούτε ευχαριστώ είπε και βγήκε κατευθείαν στο νήμα και ξανά παρακαλούσε για κωδικό…..
μου φάνηκε περίεργο…
το πιο δίκαιο για μένα είναι ναναι δημόσιος ο κωδικός και οοοοποιος προλαβαίνει….
Δημόσια είναι κρίμα διότι ενδεχομένως να τον πάρει κάποιος επισκέπτης που απλά παρακολουθεί το φορουμ χωρίς λογαριασμό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.920
Μέλη
39.635
Νεότερο μέλος
nmantzou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom