οταν ετοιμαζεις ταξιδι , εισαι μεσα συνεχεια...Τι να πω? Μέσα συνέχεια είστε ρε παιδιά?
Μήπως υπάρχει διαθέσιμος κωδικός(pm);
Ευχαριστώ.
οταν ετοιμαζεις ταξιδι , εισαι μεσα συνεχεια...
αντε θα σου στειλω κωδικο, με ληξη 20 Μαρτιου, με ΠΜ...
Ή Πολύ απλά ανοίγεις τις ειδοποιήσεις για το συγκεκριμένο topicΤι να πω? Μέσα συνέχεια είστε ρε παιδιά?
Μήπως υπάρχει διαθέσιμος κωδικός(pm);
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ πολύ!!οταν ετοιμαζεις ταξιδι , εισαι μεσα συνεχεια...
αντε θα σου στειλω κωδικο, με ληξη 20 Μαρτιου, με ΠΜ...
Τις έχω αλλά δεν είμαι συνέχεια σε κινητό ή laptop!Ή Πολύ απλά ανοίγεις τις ειδοποιήσεις για το συγκεκριμένο topic
Υπάρχουν και άλλα πράγματα να κάνουμε σε αυτή τη ζωή... Δεν θα τρελαθούμε κιόλας.οταν ετοιμαζεις ταξιδι , εισαι μεσα συνεχεια..
Οποιος ζηταει επιμονα το τελευταιο καιρο ας ειναι κ απο πανω απο το thread να περιμενει να παρει το κωδικο αλλιως να μη παραπονιεται,ας τον παιρνει οποιος πραγματικα τον θελειΥπάρχουν και άλλα πράγματα να κάνουμε σε αυτή τη ζωή... Δεν θα τρελαθούμε κιόλας.
Οι κωδικοί μπορούν να κατανεμηθουν πιο δίκαια αρκεί να θέλουμε! Λίγος είναι ο κόπος για να δούμε ποίος ζητάει το τελευταίο διάστημα.
Και ποιος είσαι εσύ που θα κλείσεις το νήμα;... Τη βοήθεια τη δίνουμε για να λέμε ότι την δίνουμε ή για να βοηθούμε όσους περισσότερους μπορούμε;...Παιδιά;
Εάν κάποιος νιώθει πίεση που δεν λαβαίνει κωδικό και κοντεύει να τρελαθεί γιατί δεν παίρνει έναν,να μας πείτε να σταματήσουμε και να το κλείσουμε το νήμα.
Αλήθεια;...Όλοι εδώ είμαστε μια "παρέα"!
Την βοήθεια την παρέχουμε αφιλοκερδώς! Όταν ζητάμε ανταλλάγματα παύει να είναι βοήθεια....Οταν όμως ήμουν ταξίδι και τους χρειάστηκα,δεν πήρα έναν.
Ναι, σίγουρα ο καθένας μας έχει πολυ διαφορετική αντίληψη περι δικαιοσύνης και ισότητας.Οποιος ζηταει επιμονα το τελευταιο καιρο ας ειναι κ απο πανω απο το thread να περιμενει να παρει το κωδικο αλλιως να μη παραπονιεται,ας τον παιρνει οποιος πραγματικα τον θελει
Και ποιος είσαι εσύ που θα κλείσεις το νήμα;... Τη βοήθεια τη δίνουμε για να λέμε ότι την δίνουμε ή για να βοηθούμε όσους περισσότερους μπορούμε;...
Οι πολύ επιτυχημένες κοπές πίτας της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας,αυτό έδειξαν.Αλήθεια;...![]()