Επιβραβεύσεις booking.com

wanderwoman

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Δεν το γνωρίζουν πολλοί, δοκίμασε να δεις εγώ πριν λίγες ημέρες ακύρωσα 4 ξενοδοχεία και τα έκλεισα με επιβράβευση.
Πώς ακριβώς δουλεύει; Όταν κάνεις την κράτηση με visa βάζεις κάποιον κωδικό;

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Μπαίνω από booking.com και βρίσκω ένα ξενοδοχείο που με ενδιαφέρει με 384 ευρώ και δωρεάν ταξί από το αεροδρόμιο. Από το booking visa το δίνει με 418 και επιστροφή τα 30 ευρώ σε credits χωρίς το ταξί.
Γενικά θέλει ψάξιμο γιατί δεν υπάρχει ένας κανόνας για όλα.

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Μπαίνω από booking.com και βρίσκω ένα ξενοδοχείο που με ενδιαφέρει με 384 ευρώ και δωρεάν ταξί από το αεροδρόμιο. Από το booking visa το δίνει με 418 και επιστροφή τα 30 ευρώ σε credits χωρίς το ταξί.
Γενικά θέλει ψάξιμο γιατί δεν υπάρχει ένας κανόνας για όλα.
Σωστά.
Εγώ πάλι έτυχε να το βρω πιο φθηνά εκεί με visa και να μου δίνει κ 20€ πίστωση.

Billouk

Member
Εγώ πρόσφατα είχα την εξής εμπειρία: Κάνω κράτηση με κωδικό, μετά από καιρό η τιμή κατέβαινει. Βρίσκω και άλλον κωδικό, ακυρώνω την παλιά και ξανακάνω κράτηση. Λίγες ημέρες πριν τη διαμονή, το ξενοδοχείο κατεβάζει εκ νέου την τιμή με προπληρωμή. Εν τέλει προπληρώνω και βγήκε πιο φθηνά σε σχέση με την επιστροφή που θα λάμβανα.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εγώ πρόσφατα είχα την εξής εμπειρία: Κάνω κράτηση με κωδικό, μετά από καιρό η τιμή κατέβαινει. Βρίσκω και άλλον κωδικό, ακυρώνω την παλιά και ξανακάνω κράτηση. Λίγες ημέρες πριν τη διαμονή, το ξενοδοχείο κατεβάζει εκ νέου την τιμή με προπληρωμή. Εν τέλει προπληρώνω και βγήκε πιο φθηνά σε σχέση με την επιστροφή που θα λάμβανα.
Δεν πήγες μετά να παίξεις και ενα τζοκερ; :lol:

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Νομίζω είμαι άπληστος! Σκεφτόμουν ότι σπατάλησα δύο κωδικούς ενώ όλοι εδώ παρακαλάμε για έναν!
Σπατάλη θα ήταν αν ήξερες εξ αρχής ότι θα πήγαιναν οι κωδικοί χαμένοι γιατί θα έβρισκες καλύτερες τιμές στο κατάλυμα που σε ενδιέφερε και τους χρησιμοποιούσες. Προσπάθησες να μειώσεις το κόστος του ταξιδιού σου και το κατάφερες! Τα υπόλοιπα είναι περιττά.

Billouk

Member
Σπατάλη θα ήταν αν ήξερες εξ αρχής ότι θα πήγαιναν οι κωδικοί χαμένοι γιατί θα έβρισκες καλύτερες τιμές στο κατάλυμα που σε ενδιέφερε και τους χρησιμοποιούσες. Προσπάθησες να μειώσεις το κόστος του ταξιδιού σου και το κατάφερες! Τα υπόλοιπα είναι περιττά.
Παρήγορο! Thanks!

Πάντως σε γενικές γραμμές, ειδικά όταν κλείνουμε με δωρεάν ακύρωση, ακόμα και με κωδικό, πρέπει να το ελέγχουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα για το ίδιο κατάλυμα ή τυχόν ευκαιρία σε εναλλακτικό.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Πάντως σε γενικές γραμμές, ειδικά όταν κλείνουμε με δωρεάν ακύρωση ακόμα και με κωδικό, πρέπει να το ελέγχουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα για το ίδιο κατάλυμα ή τυχόν ευκαιρία σε εναλλακτικό.
Ναι εννοείται! Αλλά συνήθως συμβαίνει το αντίθετο απο αυτο που σου έτυχε εσένα.

Προχθές κοιτούσα ξανά τη διαμονή που έχω κλείσει στη Βαρσοβία και ήταν πιο ακριβή απο όταν την έκλεισα αρχικά... Βρήκα μάλιστα ένα παρόμοιο κατάλυμα στη καρδιά της παλιάς πόλης (αυτό που έχω κλείσει είναι στο κέντρο της πόλης με μετρό στα 100μ.), το οποίο ήταν 3€ πιο φθηνό και θεωρώ ότι το αρχικό που έχω κλείσει είναι πολύ πιο βολικό για τα δικά μας θέλω, παρόλο που το άλλο έχει πιο καλή τοποθεσία. Δεν αξίζει για μένα το κόπο να το αλλάξω... Όλα αυτά είναι και λίγο σχετικά μερικές φορές :)

connosp

Member
Εγώ ξενοδοχείο στο Παρίσι για 4 βράδια μέσα σε 6 μήνες έκανα 5 ακυρώσεις!!!!!από 800 το πήγε 550, εγώ φταίω!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.903
Μέλη
39.603
Νεότερο μέλος
Georgeva25

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom