Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Μήπως πρέπει να κάνεις ενημέρωση της εφαρμογής;
Παρακαλώ, αλλά δεν κατάφερα και τίποτα...
Παρακαλώ, αλλά δεν κατάφερα και τίποτα...
Υπήρχε προθεσμία για χρήση του wallet bonus και έληξε στις 20/8,γι'αυτό δεν εμφανίζεταιΒρήκα αυτό : Booking Wallet is a digital wallet for our guests to store credits. Once your refund has been processed and delivered, you'll be able to access your Booking Wallet in your personal account by clicking on your name on the top right corner and selecting 'My Wallet'.
The Wallet is only accessible from your personal account and will only be visible when there’s credit on it.
Αυτο δεν το γνώριζα και εχθές προσπαθούσα να θυμηθώ πως ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ...έχει περάσει καιρός που το έχω και δεν θυμόμουν ότι "ανοίγει" με απόκτηση πίστωσης.Υπήρχε προθεσμία για χρήση του wallet bonus και έληξε στις 20/8,γι'αυτό δεν εμφανίζεται
OXI!!!!ποσα επίπεδα επιβράβευσης έχει η μπουκινγκ? εμένα με έχουν στο δεύτερο, υπάρχει παραπάνω;
Δυστυχώς!!!!Περίεργο θα έλεγα το ότι δεν υπάρχουν περισσότερα επίπεδα...
Από τη στιγμή ειδικά που φθάνεις στο δεύτερο και ανώτατο επίπεδο αρκετά "εύκολα"...
ΚαλημέραΣήμερα μετά από 17 ημέρες που είχα την πρώτη επικοινωνία με Booking με έβαλαν την πίστωση προς εξαργύρωση 10% από την καλοκαιρινή προσφορά μέσω app αν και με παίδεψαν λίγο.
Eμένα αφορούσε την περίοδο 1/7-31/8, θα πας κρατήσεις-Εξυπηρέτηση πελατων/Επικοινωνία-Κάτι άλλο/Περισσότερες επιλογές επικοινωνίας/Περισσότερες επιλογές επικοινωνίας και πάρε τηλ. εγώ μίλησα με Έλληνα γιατί αφορούσε την Ισπανία.Καλημέρα
εμένα ακόμα δε μου την έβαλαν από τέλη Ιουνίου.
Τι πρέπει να κάνω??
δεν υπάρχει κάπου να στείλω μήνυμα