pavlos1985
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
Κατεβασα την εφαρμογη, εβαλα 3 καρδιες αλλα δε νομιζω οτι εγινε κατι..Δηλαδη απλα βαζω 3 καταλυματα στη λιστα και μου πιστωνετε το 10ε?τοσο ευκολο;
Κατεβασα την εφαρμογη, εβαλα 3 καρδιες αλλα δε νομιζω οτι εγινε κατι..Δηλαδη απλα βαζω 3 καταλυματα στη λιστα και μου πιστωνετε το 10ε?τοσο ευκολο;
Ομοίως και σε μένα.Δούλεψε κατευθείαν το σενάριο μέσω της εφαρμογής, μάλιστα με καταλύματα που έβγαλα και έβαλα στη λίστα μου, όχι καινούρια Το αίτημα είναι υπό επεξεργασία
++Ομοίως και σε μένα.
Έχεις ενεργό λογαριασμό; Είναι εντάξει; Κατέβασες τη τελευταια εφαρμογή;τι έκανα λάθος ρε παιδιά;
Σπάταλε...Τα εφαγα κιολας
Εγω που εχω 2 καρτες ηδη μεσα στο booking πως μπορω να το κανω να βαλω την πιστωση μεσα στη καρτα?Αν έχεις προσθέσει κάποια κάρτα στη booking μπορούν να μπουν σε αυτή τα 10€, αλλά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μόνο για πληρωμή επιβραβεύσεων!
Αυτό θέλει να πει μάλλον ο @barkour , αλλά η πολύ χαρά δεν τον αφήνει....
https://prnt.sc/sy8f78 με τα βελακια διαλεξε σε ποια καρτα σου θα λαβεις το 10ρικακιΕγω που εχω 2 καρτες ηδη μεσα στο booking πως μπορω να το κανω να βαλω την πιστωση μεσα στη καρτα?
Κατεβασα χθες το βράδυ την εφαρμογή. Ενεργό λογαριασμό έχω χρόνια.Έχεις ενεργό λογαριασμό; Είναι εντάξει; Κατέβασες τη τελευταια εφαρμογή;