connosp
Member
Απ΄ ότι είδα μόνο στην εφαρμογή από το κινητό υπάρχει το 3ο επίπεδο.Βλέπω έβαλε και τρίτο επίπεδο επιβράβευσης…
View attachment 383246
Απ΄ ότι είδα μόνο στην εφαρμογή από το κινητό υπάρχει το 3ο επίπεδο.Βλέπω έβαλε και τρίτο επίπεδο επιβράβευσης…
View attachment 383246
Εμένα ούτε εκεί το εμφανίζει και έκανα ενημέρωση της εφαρμογής μόλις.....Απ΄ ότι είδα μόνο στην εφαρμογή από το κινητό υπάρχει το 3ο επίπεδο.
Εγω ηδη εκλεισα για το καλοκαιρι και πηρα την αναβαθμιση δωματιου, παροτι η booking δεν ειναι η αγαπημενη μου.Εμένα ούτε εκεί το εμφανίζει και έκανα ενημέρωση της εφαρμογής μόλις.....
Λέει κάπου σε εσας απο πότε πρέπει να γίνουν οι κρατήσεις αυτές;
Εμένα έχει το παρακάτω αν και έχω 14 διανυκτερεύσεις το 2021.Εμένα ούτε εκεί το εμφανίζει και έκανα ενημέρωση της εφαρμογής μόλις.....
Λέει κάπου σε εσας απο πότε πρέπει να γίνουν οι κρατήσεις αυτές;
Την δωρεάν αναβάθμιση δωματίου την έχεις και στο δεύτερο επίπεδο που το πιάνεις πολύ εύκολα αν ταξιδεύειςΕγω ηδη εκλεισα για το καλοκαιρι και πηρα την αναβαθμιση δωματιου, παροτι η booking δεν ειναι η αγαπημενη μου.
Μου εδωσε την επιλογη της δωρεαν αναβαθμισης ην ωρα της κρατησης, δεν ειχα προσεξει οτι ειναι ανωτερο level επιβραβευσης.
Εγώ έχω κάνει 15 κρατήσεις το 2021 και αυτό που μου δείχνεις δεν μου το δείχνει κανΕμένα έχει το παρακάτω αν και έχω 14 διανυκτερεύσεις το 2021.
Στειλ΄τους μήνυμα, στην εξυπηρέτηση.Εγώ έχω κάνει 15 κρατήσεις το 2021 και αυτό που μου δείχνεις δεν μου το δείχνει καν
Εκανα απεγκατασταση της εφαρμογής και επανεγκατασταση και στροφαρε επιτέλους!!!Στειλ΄τους μήνυμα, στην εξυπηρέτηση.
Εν τω μεταξύ βλέπω αυτό που γράφει σε εσένα και αντιλαμβάνομαι οτι εννοεί 15 κρατησεις απο 05/01/20. Αν είναι έτσι τότε έχω κανα 30αριά κρατήσεις εγώ αλλά δεν μου τις δείχνει έτσι.....δείχνει μόνο του 2021!Εμένα έχει το παρακάτω αν και έχω 14 διανυκτερεύσεις το 2021.
Nα σου πω και εγω δεν καταλαβαινω τι εννοει ο ποητης.Εν τω μεταξύ βλέπω αυτό που γράφει σε εσένα και αντιλαμβάνομαι οτι εννοεί 15 κρατησεις απο 05/01/20. Αν είναι έτσι τότε έχω κανα 30αριά κρατήσεις εγώ αλλά δεν μου τις δείχνει έτσι.....δείχνει μόνο του 2021!
Πόσες διαμονές έχεις απο 05/01/2020;Nα σου πω και εγω δεν καταλαβαινω τι εννοει ο ποητης.
14Πόσες διαμονές έχεις απο 05/01/2020;