whoknows
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Στο φεγγαρι
- Ταξίδι-Όνειρο
- Στο κεντρο της Γης
μου θυμησε λιγο αυτο.. χααχχαχα1,5 μηνα παιρνει για να αποφασισουμε ποιος θα κανει την ερευνα.
μου θυμησε λιγο αυτο.. χααχχαχα1,5 μηνα παιρνει για να αποφασισουμε ποιος θα κανει την ερευνα.
Μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο. Αυτό που γράφεις μου είχαν πει από την αστυνομία. Επειδή έπρεπε να ταξιδέψω κι εγώ, μου το έβγαλαν λίγο νωρίτερα αλλά - πάντως - μετά την παρέλευση διμήνου οπωσδήποτε. Τώρα για το αν πράγματι γίνεται έρευνα ή όχι δεν γνωρίζω αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά...Καλημερα,
Πριν λιγες μερες μας εκλεψαν τα ταξιδιωτικα μας εγραφα, ταυτοτητα δικη μου κ του συζυγου καθως κ το διαβατηριο της κορης μας.
Εμεις ειμαστε στη διαδικασια εκδοσης νεων ταυτοτητων, ομως διαβασα διαφορα σχετικα με την επανεκδοση διαβατηριου της κορης μας. Οτι πρεπει να περασουν 3 μηνες απο την ημερομηνια της δηλωσης κλοπης για να μπορεσουμε να της βγαλουμε καινουριο. Εχουμε αγχωθει πολυ διοτι τελη Γεναρη εχουμε κλεισει πτηση για Γερμανια κ δεν μπορουμε να αφησουμε το παιδι μας πισω.
Τι θα κάνουμε?
Αυτα τα διαβασα και εγω ομως υπαρχουν κ κάποιες αλλες πληροφοριες πχ δειτε στη φωτο, αναφερει οτι ελαχιστος χρονος εκδοσης ειναι οι 45 μερες, οποτε εχουμε μια ελπιδα νομιζω.Χωρίς να μου έχει συμβεί :
"Για τις συνθήκες απώλειας ή κλοπής του διαβατηρίου ενεργείται έρευνα από τις αρμόδιες Αρχές, η οποία μπορεί να διαρκέσει μέχρι τρεις μήνες από την ημερομηνία υποβολής της δήλωσης.
Επιπρόσθετα και όσο διαρκεί η έρευνα δεν δύναται να χορηγηθεί νέο διαβατήριο στον δικαιούχο του κλαπέντος - απολεσθέντος διαβατηρίου"
http://www.passport.gov.gr/syxnes-erotiseis/genikes-erotiseis/klopi-apoleia-diavatiriou.html
δείξε τα εισιτήρια και προσπάθησε να τους παρακαλέσεις στα μέσα Ιανουαρίου να στο βγάλουν.Καλημερα,
Πριν λιγες μερες μας εκλεψαν τα ταξιδιωτικα μας εγραφα, ταυτοτητα δικη μου κ του συζυγου καθως κ το διαβατηριο της κορης μας.
Εμεις ειμαστε στη διαδικασια εκδοσης νεων ταυτοτητων, ομως διαβασα διαφορα σχετικα με την επανεκδοση διαβατηριου της κορης μας. Οτι πρεπει να περασουν 3 μηνες απο την ημερομηνια της δηλωσης κλοπης για να μπορεσουμε να της βγαλουμε καινουριο. Εχουμε αγχωθει πολυ διοτι τελη Γεναρη εχουμε κλεισει πτηση για Γερμανια κ δεν μπορουμε να αφησουμε το παιδι μας πισω.
Τι θα κάνουμε?
Αυτο θα κανω, δεν μου μενει κ κατι αλλο.δείξε τα εισιτήρια και προσπάθησε να τους παρακαλέσεις στα μέσα Ιανουαρίου να στο βγάλουν.