babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Π.χ. Σταθμός μετρό Λευκού πύργου.
Π.χ. Σταθμός μετρό Λευκού πύργου.
Επειδή δεν ανέβασες κάποιο λινκ, το μόνο που βρήκα είναι αυτό:Μου πρότειναν μια ταβέρνα Λίθος στην Αγκαθιά Βεροίας με πολύ καλο φαγητό και πολύ καλύτερες τιμές.
Αν το 20ευρω είναι πολύ για κάποιους κοιτάμε και προς Λίθο.
To Citygate, OK, είναι στο δρόμο, βολεύει, έχει και πάρκινγκ, αλλά το Ψυχιατρείο πώς σου ήρθε; Χάνω κάτι;Αν το σημείο συνάντησης θα είναι στο κέντρο της πόλης θα πρέπει ανάλογα με το ποιά διαδρομή θα ακολουθήσει το λεωφορείο να κάνει και μία ακόμη στάση μετά σε κάποιο σημείο εκτός κέντρου για να πάρει και κάποιους σαν και μας π.χ που πρέπει κάπου να αφήσουμε το αυτοκίνητό με το οποίο θα έρθουμε στην πόλη. Citygate ή Ψυχιατρείο Σταυρούπολη ας πούμε.
To Citygate, OK, είναι στο δρόμο, βολεύει, έχει και πάρκινγκ, αλλά το Ψυχιατρείο πώς σου ήρθε; Χάνω κάτι; [/QUOTE. Δεν ξέρω πως μου ήρθε...Εκείνη την ώρα νόμιζα ότι η διαδρομή για την Πέλλα είναι από την Λαγκαδά... Αλλά τώρα που το λες καταλαβαινω ότι έκανα λάθος..
Ε να μας κοιτάξουν λίγο. .To Citygate, OK, είναι στο δρόμο, βολεύει, έχει και πάρκινγκ, αλλά το Ψυχιατρείο πώς σου ήρθε; Χάνω κάτι;
Δεν τις λες και απογειωτικές τις κριτικές. Βάλε μια ψηφοφορία ανάμεσα στα άλλα δύο γιατί όσο πάει θα προτείνονται κι άλλα και δε θα τελειώσουμε ποτέ και πολλά έχετε τραβήξει με τα οργανωτικά εσείς οι από πάνω.Επειδή γίνεται κουβέντα και για το φαγητό, και για να έχουμε μια ακόμη πιο σφαιρική εικόνα για τις επιλογές μας, υπάρχει και το εστιατόριο "Φιλίππειο" στη Βεργίνα (το έχω δει, δεν έχω φάει), απέναντι σχεδόν απ' το μουσείο. Ο χώρος είναι μεγάλος, δείτε τις φωτογραφίες και τα σχόλια, ίσως είναι μία τρίτη επιλογή.
http://www.filippion.gr/el/default.asp
https://www.tripadvisor.com.gr/Rest...ion_Central_Macedonia.html#mtreview_315837239
Παρακαλώ πείτε τη γνώμη σας, "ψηφίστε", ώστε η τελική επιλογή να ικανοποιεί όλους.
Κουρτίνα 1 : ΕκείμεροςΒάλε μια ψηφοφορία ανάμεσα στα άλλα δύο γιατί όσο πάει θα προτείνονται κι άλλα και δε θα τελειώσουμε ποτέ...