Vito
Member
Γεια σας γεια σας! Για να υπολογίζεται και εμένα Στο τουρ.... Βλέπετε, δεν δυσκολευτήκατε και πολύ, μερικοί μερικοί να με πείσετε. Τα λέμε σύντομα επάνω, στην συμπρωτεύουσα!
Γεια σας γεια σας! Για να υπολογίζεται και εμένα Στο τουρ.... Βλέπετε, δεν δυσκολευτήκατε και πολύ, μερικοί μερικοί να με πείσετε. Τα λέμε σύντομα επάνω, στην συμπρωτεύουσα!
"σε νορμάλ καταστάσεις" ;Σχετικά με την ταβέρνα που είπαμε, έχω πάρει πληροφορίες απο 2-3 διαφορετικούς φίλους ότι "να υπολογίζετε 20 ευρώ στο άτομο" σε νορμάλ καταστάσεις....
"σε νορμάλ καταστάσεις" ;
εμείς;
νορμάλ καταστάσεις;
18 Ιανουαρίου σήμερα. Μιας και δεν έχει δηλώσει ως τώρα κανείς προτίμηση για κάτι διαφορετικό, να το κλείσουμε;Επίσης, επειδή - αν κλείσουμε λεωφορείο - αυτό θα πρέπει να γίνει μέχρι 20 Ιανουαρίου, καλό είναι να γνωρίζουμε όσο γίνεται ακριβέστερα τον αριθμό των συμμετεχόντων μέχρι τότε - για να ξέρουμε αν θα είναι μικρό ή μεγάλο.
Θα ανέβω Θεσσαλονίκη την Παρασκευή στη μία το μεσημέρι και επιστρέφω βραδάκι της Τρίτης. Πάντα με Ράιαν
και με ποια δρομολόγια πετάς?
Επισκέφθηκα το γραφείο τουρισμού σήμερα το πρωί και συμφώνησα για μεγάλο λεωφορείο. Μάλιστα, ο ίδιος ο πράκτορας πρότεινε - εφόσον θέλουμε και έχουμε χρόνο - να μας πάει και στη Βέρροια (εδώ "κολλάει" η ταβέρνα "Λίθος" που προτάθηκε - εάν προτιμηθεί). Προσφέρθηκε να μας πάει και σε "καλή" ταβέρνα (στη Βέρροια - δεν ξέρω αν εννοούσε την ίδια) - εάν θέλουμε - αλλά του είπα ότι είχαμε κανονίσει. Η τιμή που συμφωνήσαμε είναι στα 260 ευρώ. Αν αλλάξουν τα σχέδια, θα πρέπει να τον ειδοποιήσουμε μια βδομάδα πριν.18 Ιανουαρίου σήμερα. Μιας και δεν έχει δηλώσει ως τώρα κανείς προτίμηση για κάτι διαφορετικό, να το κλείσουμε;
1) Δεν θα χρειαστεί προκαταβολή για το λεωφορείο.Θα χρειαστεί να βάλουμε κάπου λεφτά ή θα τα δώσουμε επι τόπου ; Το λεωφορείο θα παραλάβει από αεροδρόμιο ; Γίνεται να τον βάλουμε και λίγο ανατολικά να μαζέψει και τους ντόπιους ;
Π.χ. Σταθμός μετρό Λευκού πύργου.Το σημείο αναχώρησης θα είναι κάπου που θα βολεύει όλους,