• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Επάγγελμα : Αεροσυνοδός

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Καλά στην Ελλάδα το επάγγελμα λέτε οτι πατώνει..
Με τις αραβικές γραμμές μήπως μπορουν τα κορίτσια να κάνουν τίποτα??
Τι ωραίες που ήτο στο bahrein στοιχισμένες ολες και στην μέση ο αρχηγός που τους έκανε time out!!
Για να το δούμε..κατι θα υπάρχει !!
Προσόντα κορίτσια...μαζέψετε προσόντα!! γινετε ανταγωνιστικές,βάλτε και βισμα και έχει ο θεός!!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Μα στις αραβικες γραμμες τα κοριτσια αν ειναι ομορφα και ιδιως ξανθα ..δεν θα χρειαστει να το παλεψουν πολυ το επαγγελμα .Θα τη βρουν αλλιως τη λυση ....χιχιχιιχιχι

loreena

Member
Απογοητευτηκα με αυτα που μου ειπατε. Απο την επομενη χρονια, δε θα εχω υποχρεωσεις εδω. Ειμαι 25 και σκεφτομαι πως δε θα ταν ασχημα να με δοκιμασω, πηγαινοντας σε μια ξενη εταιρεια. Οσο για βισμα... νιεντε.
Τι χρειαζεται τελικα γι αυτη τη δουλεια? Υψος, βαρος.... Επισης αν στειλω βιογραφικο θελω εγω η ιδια να το δωσω, γινεται?

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Είναι απλό. Μπαίνεις στην σελίδα της αεροπορικής εταιρείας για την οποία ενδιαφέρεσαι και πολλές , όχι όλες -κυρίως αυτές του κόλπου- έχουν ενότητα καριέρα. Πατάς και σου λέει τι απαιτείται για την συγκεκριμένη δουλειά. Κυρίως ξενές γλώσσες, κατάλληλο σωματότυπο για να μην φρακάρεις στον διάδρομο και κινδυνεύουν με ασφυξία οι επιβάτες, να μην διαθέτεις παιδιά και πληρώνουν επιδόματα, να μην έχεις τατουάζ και βλέπουν οι πελάτες την νεκροκεφάλη στο πόδι και τρομάζουν, να μην έχεις πίρσινγκ κλπ κλπ
Κάνε αυτό το ψάξιμο και θα δεις τι ζητάνε....
Αν έχεις ξάδελφο εμίρη πάντως να ξέρεις. Θα την πάρεις την δουλειά της σερβοτόρας στο αεροπλάνο.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
,
Αν έχεις ξάδελφο εμίρη πάντως να ξέρεις. Θα την πάρεις την δουλειά της σερβοτόρας στο αεροπλάνο.
Πως τα ισοπεδώνεις έτσι ...άκου σερβιτόρα του αεροπλάνου!!!!!:shock:
Η αεροσυνοδός ειναι η ψυχή !! το λέει και η λέξη.συνοδός στους αιθέρες,ζητάς οτι θέλεις,σου λύνει απορίες,σε βοηθάει να προσανατολιστείς,ειναι ευχάριστη παρουσία και την χαζεύεις να περνάς την ώρα σου..σε ενημερώνει οτι πέφτει το αεροπλάνο,σου δίνει οξυγόνο,σωσίβιο,σου λέει το ύστατο γειά..σου δίνει κουράγιο με χαμόγελο στα χείλη...σου λέει
-δεν θα καταλάβετε τίποτε κυρία...:D
Απορώ ρε Dim ...δεν δείχνεις το παραμικρό έλεος!!

loreena

Member
Πιο πολυ για να πηγαινω ταξιδια και να γνωριζω κοσμο με ενδιαφερει. Κατα τ' αλλα εχω μαζεψει μπολικο χαρτομανι με σπουδες κι εμπειριες. Να κανω το χαζογελαστο κοριτσακι για μια φαση της ζωης μου δε θα με χαλουσε, ετσι οπως το παρουσιαζετε, αλλα ακομα κι ετσι να ειναι ειναι,ειναι προτιμοτερο να σε σερβιρουν ομορφα ματια παρα να φερνεις ταπερακια. :D
Τεσπα, θα δειξει...
Σας ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις!!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Καλή επιτυχία φίλη μας και που ξέρεις....κάποτε μπορεί να συναντηθούμε στους αιθέρες!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom