toumpiotis
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- LENSOIS MARAHENSES
Αυτό θέλω να το δώΠροβληματιζομαι γιατι οταν βλεπω κοψιδια συμπεριφερομαι επιθετικα... προτιμω να τα τρωω off the record.
Αυτό θέλω να το δώΠροβληματιζομαι γιατι οταν βλεπω κοψιδια συμπεριφερομαι επιθετικα... προτιμω να τα τρωω off the record.
Εσύ ,κρύβε λόγιαΚοίτα, ειδικά για μις τραβελστορίνα ψηφοφορία δεν ξέρω αν γίνει, "ψηφοφορίες" πάντως - υποψιάζομαι - θα γίνουνε πολλές...
Μην τολμήσεις και δεν έρθεις. Όσο για το τι θα φορέσεις, νομίζω ότι το ένδυμα του κυρίου στο άβαταρ σου είναι καθ'όλα πρέπον και αρμόζον για την περίσταση!
Ελεος βρε παιδιά,να του πείς να βάλει και κανένα χορτοφαγικό η καμιά πίττα απ αυτές τις ωραίες χορτοτυρόπιτες που ξέρω ότι φτιάχνουν,λυπυθείτε μαςΓια το γεύμα του Σαββάτου σκέφτομαι να προτείνω να έχει 3-4 κυρίως πιάτα ώστε να διαλέξουμε.Προτείνω Ζυγούρι ,γουρουνόπουλο , κότσι ,καμιά άλλη πρόταση ?
Αυτά Romatic τα είπαμε , θα έχει κάποιες επιλογές για χορτοφάγους και για σένα ειδικά σίγουρα χορτόπιτα (άσε που λέω να την δοκιμάσουμε όλοι).Ελεος βρε παιδιά,να του πείς να βάλει και κανένα χορτοφαγικό η καμιά πίττα απ αυτές τις ωραίες χορτοτυρόπιτες που ξέρω ότι φτιάχνουν,λυπυθείτε μας
Της ώρας εκτος αν έχεις κάποια ιδιαίτερη προτίμηση.Κατι σε σχαρα; Για τους εχοντας στομαχικον προβλημα;