katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Έχω καιρό να πάω. Είχα μια υποψία. Ευχαριστώ.Δεν είμαι καθηγητής αλλά έχουμε βιβλιοπωλείο. Η πληροφόρηση μου είναι ότι η προσφορά αυτή σταμάτησε.
Έχω καιρό να πάω. Είχα μια υποψία. Ευχαριστώ.Δεν είμαι καθηγητής αλλά έχουμε βιβλιοπωλείο. Η πληροφόρηση μου είναι ότι η προσφορά αυτή σταμάτησε.
Ειχα σβησει το trip πριν μηνες και το ξανακατεβασα προσφατα στο καινουριο κινητο.Απο 6 ως 12 ευρω εκπτωση για το πρωτο εισιτηριο αν καποιος κατεβασει την εφαρμογη Trip.com.
Συνισταται να τη κατεβασει ο καθενας χωριστα σε παρεες.
Στις low cost ειναι φθηνοτερη απο το σαιτ της αεροπορικης ετσι κι αλλιως.
Μολις την πηρα, απο 36 ευρω στην αεροπορικη, 34 ευρω στην Trip.com στο pc, 28 ευρω στην εφαρμογη.
Και καπως ετσι κυλαει η ζωη στη χωρα μας.
Ένα κομμάτι για τον Χριστό κι ένα για τον Απόστολο στη φετινή βασιλόπιτα. Έτσι γιατί μας χαρίζουν εκπτώσεις.Πηγα 2 ρουχα καθαριστηριο, μου λεει 28 ευρω. Λεω "ο Χριστος κι ο Αποστολος", μου λενε για cash κανουμε αλλη τιμη.
Πηγα σε γιατρο, μου λεει το ποσο (ηταν μεγαλο), λεω "ο Χριστος κι ο Αποστολος," μου λενε για cash 15% πιο κατω.
Και καπως ετσι κυλαει η ζωη στη χωρα μας.
Να υποθέσω οτι δεν ισχύει πλέον αυτή η έκπτωση ?Απο 6 ως 12 ευρω εκπτωση για το πρωτο εισιτηριο αν καποιος κατεβασει την εφαρμογη Trip.com.
Συνισταται να τη κατεβασει ο καθενας χωριστα σε παρεες.
Στις low cost ειναι φθηνοτερη απο το σαιτ της αεροπορικης ετσι κι αλλιως.
Μολις την πηρα, απο 36 ευρω στην αεροπορικη, 34 ευρω στην Trip.com στο pc, 28 ευρω στην εφαρμογη.
Δεν εχω προβλημα να κανω παζαρια, αλλα με ζοριζει που θα πληρωσω κανονικα εγω τον φορο μου ως κοροιδο στο τελος της χρονιας χωρις να μπορω να τον παζαρεψω.Συμβαίνει και αλλού. Πρέπει όμως να κάνεις τα παζάρια σου προτάσσοντας την πληρωμή σε μετρητά.
ε ναι γιατι οπως ειναι γνωστο η πληρωμη με καρτα εγινε υποχρεωτικη για παταξη της φοροδιαφυγης.Δεν εχω προβλημα να κανω παζαρια, αλλα με ζοριζει που θα πληρωσω κανονικα εγω τον φορο μου ως κοροιδο στο τελος της χρονιας χωρις να μπορω να τον παζαρεψω.
Μα δεν εγινε υποχρεωτικη. Οποτε θελω εκπτωση 15% χωρις αποδειξη, πληρωνω cash χωρις αποδειξη αφου το προτεινουν. Εξαλλου αν ηταν υποχρεωτικη, οι συμπολιτες εμποροι και επαγγελματιες που το προτεινουν θα ηταν παρανομοι, αυτο δεν λες?ε ναι γιατι οπως ειναι γνωστο η πληρωμη με καρτα εγινε υποχρεωτικη για παταξη της φοροδιαφυγης.