• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Εξοικονόμηση, προσφορές, τσιγκουνιές

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Δεν είμαι καθηγητής αλλά έχουμε βιβλιοπωλείο. Η πληροφόρηση μου είναι ότι η προσφορά αυτή σταμάτησε.
Έχω καιρό να πάω. Είχα μια υποψία. Ευχαριστώ.

paefstra

Member
Απο 6 ως 12 ευρω εκπτωση για το πρωτο εισιτηριο αν καποιος κατεβασει την εφαρμογη Trip.com.
Συνισταται να τη κατεβασει ο καθενας χωριστα σε παρεες.
Στις low cost ειναι φθηνοτερη απο το σαιτ της αεροπορικης ετσι κι αλλιως.
Μολις την πηρα, απο 36 ευρω στην αεροπορικη, 34 ευρω στην Trip.com στο pc, 28 ευρω στην εφαρμογη.
Ειχα σβησει το trip πριν μηνες και το ξανακατεβασα προσφατα στο καινουριο κινητο.
Μου ξαναδινει εκπτωση 12ευρω ως "νεος πελατης".

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Άσχετο, αν κάποιος έχει vodafone TV ας μου στείλει ένα pm, ευχαριστώ.

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Απο 10/12 και μέχρι 10/1/25 μπορείτε να πάρετε το full pack της ΕΟΝ απλά συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας εδώ.

Για ενέργοποίηση σε smart tv ή ip box βάζετε τον κωδικό ενεργοποιησης που εμφανίζεται στην οθόνη στο αντιστοιχο link για ενεργοποίηση σε μεγάλη οθόνη που έρχεται στο email σας . Για ενεργοποιηση σε φορητη συσκευή/ υπολογιστή τους κωδικούς προσβασης που έρχονται με sms.

Μπορούν να ενεργοποιηθούν ανα λογαριασμό τρεις συσκευές αλλά όχι σε παράλληλη θέαση .

paefstra

Member
Πηγα 2 ρουχα καθαριστηριο, μου λεει 28 ευρω. Λεω "ο Χριστος κι ο Αποστολος", μου λενε για cash κανουμε αλλη τιμη.
Πηγα σε γιατρο, μου λεει το ποσο (ηταν μεγαλο), λεω "ο Χριστος κι ο Αποστολος," μου λενε για cash 15% πιο κατω.
Και καπως ετσι κυλαει η ζωη στη χωρα μας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.744
Μέλη
39.479
Νεότερο μέλος
dion1976

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom