Εξοικονόμηση, προσφορές, τσιγκουνιές

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
... αμέσως μπες στη διαχείριση συνδρομής και κάνε ακύρωση, ΝΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ! το έχουν με πο@στ@α γα να νομίσεις ότι ακυρώνεις την συνδρομή !
Διαβάστε τα "ψιλά" γράμματα...όσοι/ες χρησιμοποιείτε REVOLUT προτείνω εικονική κάρτα μιας χρήσης..

Attachments

fotast

Member
Διαβάστε τα "ψιλά" γράμματα...όσοι/ες χρησιμοποιείτε REVOLUT προτείνω εικονική κάρτα μιας χρήσης..
Νομίζω ότι ο όρος αυτός αναφέρεται στην διακοπή της συνδρομής.Παραπάνω μιλούν για την αυτόματη ανανέωση.Είναι διαφορετικά νομίζω.

paefstra

Member
Λεει για την περιπτωση που θες να ζητησεις πισω τα λεφτα της συνδρομης, δηλαδη το 0,01 ευρω.
Δεν νομιζω οτι θα το ζητησει κανεις.

• Like
Reactions: Pel

fotast

Member
Δυνατότητα να ακυρώσεις αυτόματη ανανέωση υπάρχει σε πολλές εταιρείες(πχ προγράμματα αντιβίωσης κτλ).Λογικά είναι υποχρεωτικό να υπάρχει αυτή η δυνατότητα.Θα το δοκιμάσω αύριο και θα δούμε.Δεν υπάρχει καν ρίσκο λόγω του 0,01.Το πολύ πολύ θα κάνουμε διακοπή.

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Εγώ απλά έσβησα τα αποθηκευμένα στοιχεία της κάρτας μετά την εγγραφή, ώστε να μην μπορεί να γίνει εκ των πραγμάτων αυτόματη ανανέωση.

fotast

Member
Εγώ απλά έσβησα τα αποθηκευμένα στοιχεία της κάρτας μετά την εγγραφή, ώστε να μην μπορεί να γίνει εκ των πραγμάτων αυτόματη ανανέωση.
Πολύ σωστά.Και αυτομάτως απενεργοποιείται η αυτόματη ανανέωση και υπάρχει ξανά επιλογή ενεργοποίηση ανανέωσης.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Μα καλά τόσες παραγγελίες κάνετε από το Skroutz που σας συμφέρει κάτι τέτοιο? Εννοώ, παραγγέλνετε έτσι κ αλλιώς μέσα στο χρόνο κάτι? Αν ναι, ΟΚ πάσο, φαντάζομαι για μικρής αξίας παραγγελίας συμφέρει αυτό, στις μεγάλες έτσι κ αλλιώς έχει δωρεάν μεταφορικά (?)

paefstra

Member
Μα καλά τόσες παραγγελίες κάνετε από το Skroutz που σας συμφέρει κάτι τέτοιο? Εννοώ, παραγγέλνετε έτσι κ αλλιώς μέσα στο χρόνο κάτι? Αν ναι, ΟΚ πάσο, φαντάζομαι για μικρής αξίας παραγγελίας συμφέρει αυτό, στις μεγάλες έτσι κ αλλιώς έχει δωρεάν μεταφορικά (?)
Υπαρχει κανεις που δεν εχει υποκυψει στη γοητεια των καλλυντικων απο διαδικτυακα φαρμακεια;
20 ευρω παραγγελια στις σελιδες τους εχει παντα μεταφορικα.
Αν προκειται για καλλυντικα, συχνα περιμενω ποτε θα μαζευτει μεγαλη παραγγελια για δωρεαν μεταφορικα απο το φαρμακειο, βασικα αυτο εκανα ως τωρα αλλα γιατι οχι ανα 20 ευρω δωρεαν χωρις αναμονη;

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα