panpan
Member
Εδώ έχουμε το Amazon Prime. για όσους δεν την ξέρουν την υπηρεσία αυτή, πληρώνεις μια ετήσιαΕγω προτιμω να κρατησω αρχειο των μεταφορικων που δεν πληρωσα και μετα να αποφασισω αν θελω να πληρωνω 17 ευρω τον χρονο εφαπαξ. Γιατι μπορει η συνδρομη να συμφερει
συνδρομή και έχεις δωρεάν παράδοση σε μια έως τρεις ημέρες μαξιμουμ. Επειδή το ποσό της συνδρομής ήταν τότε κάπου 12 ευρώ τον χρόνο, όλοι είχαμε λογαριασμό Prime. Με τον καιρό άρχισε
να ανεβαίνει η συνδρομή και η σύζυγος είχε πει ότι θα κλείσει το δικό της το Prime για να μην πληρώνουμε νταβατζιλίκια. Όμως ξέχασε να βγάλει την αυτόματη ανανέωση και ανανεώθηκε.
Πέρυσι είχε πάει στα 25 ευρώ.
Τον προηγούμενο μήνα μου ήρθε μήνυμα για συναλλαγή που δεν έγινε και ήταν προσπάθεια
ανανέωσης του prime χωρίς επιτυχία , γιατί η κάρτα είχε λήξει και έπρεπε να βάλει άλλη.
Το ποσό ήταν πλέον στα 50 ευρώ. Ο λογαριασμός της έγινε απλός και κράτησα μόνο εγώ το prime
γιατί το δικό μου λήγει τέλος Ιουλίου.
Επίσης είπα στα παιδιά μου να μην το ανανεώσουν το δικό τους, όπως και έκαναν και όταν θέλουν
κάτι να αγοράσουν,στέλνουν λίνκ και το ψωνίζω εγώ με παράδοση στην δική τους διεύθυνση με
δικιά τους κάρτα. Όταν τελειώσει το δικό μου δεν θα το ανανεώσω ,αλλά θα ανοίξει πάλι
η δικιά μου το δικό της γιατί θα έχει και ένα επιπλέον μήνα δωρεάν σαν μπόνους .
Εγώ θα τον καταργήσω εντελώς τον λογαριασμό τον δικό μου και αν θέλω κάτι με τους δικούς της κωδικούς. Αυτή δεν γίνεται να καταργήσει τον λογαριασμό της εντελώς, γιατί παίρνει δωροεπιταγές
από την Άμαζον.