paefstra
Member
Καλα, κι εμενα μου το εστειλαν, δεν ειμαι πελατισσα του Σκρουτζ, αλλα για δωρεαν μεταφορικα θα γινω το σκλαβακι του για 12 μηνες.Με εσωσες δεν θα το παιρνα χαμπαρι ποτε!!!
Καλα, κι εμενα μου το εστειλαν, δεν ειμαι πελατισσα του Σκρουτζ, αλλα για δωρεαν μεταφορικα θα γινω το σκλαβακι του για 12 μηνες.Με εσωσες δεν θα το παιρνα χαμπαρι ποτε!!!
Διαβάστε τα "ψιλά" γράμματα...όσοι/ες χρησιμοποιείτε REVOLUT προτείνω εικονική κάρτα μιας χρήσης..... αμέσως μπες στη διαχείριση συνδρομής και κάνε ακύρωση, ΝΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ! το έχουν με πο@στ@α γα να νομίσεις ότι ακυρώνεις την συνδρομή !
Νομίζω ότι ο όρος αυτός αναφέρεται στην διακοπή της συνδρομής.Παραπάνω μιλούν για την αυτόματη ανανέωση.Είναι διαφορετικά νομίζω.Διαβάστε τα "ψιλά" γράμματα...όσοι/ες χρησιμοποιείτε REVOLUT προτείνω εικονική κάρτα μιας χρήσης..
Λεει για την περιπτωση που θες να ζητησεις πισω τα λεφτα της συνδρομης, δηλαδη το 0,01 ευρω.Διαβάστε τα "ψιλά" γράμματα...όσοι/ες χρησιμοποιείτε REVOLUT προτείνω εικονική κάρτα μιας χρήσης..
Θα δείξει..Νομίζω ότι ο όρος αυτός αναφέρεται στην διακοπή της συνδρομής.Παραπάνω μιλούν για την αυτόματη ανανέωση.Είναι διαφορετικά νομίζω.
Πολύ σωστά.Και αυτομάτως απενεργοποιείται η αυτόματη ανανέωση και υπάρχει ξανά επιλογή ενεργοποίηση ανανέωσης.Εγώ απλά έσβησα τα αποθηκευμένα στοιχεία της κάρτας μετά την εγγραφή, ώστε να μην μπορεί να γίνει εκ των πραγμάτων αυτόματη ανανέωση.
Υπαρχει κανεις που δεν εχει υποκυψει στη γοητεια των καλλυντικων απο διαδικτυακα φαρμακεια;Μα καλά τόσες παραγγελίες κάνετε από το Skroutz που σας συμφέρει κάτι τέτοιο? Εννοώ, παραγγέλνετε έτσι κ αλλιώς μέσα στο χρόνο κάτι? Αν ναι, ΟΚ πάσο, φαντάζομαι για μικρής αξίας παραγγελίας συμφέρει αυτό, στις μεγάλες έτσι κ αλλιώς έχει δωρεάν μεταφορικά (?)