• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Εντυπώσεις από αεροπορικές εταιρείες

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
αρχίζει από tripdream και γίνεται tripnightmare...:)

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Μιλάμε για πολλές στροφές, και για πολλά καντήλια. Αρχίζω και εγώ να χτυπάω πόρτες στην Αλιτάλια και στα γύρω γραφεία. Με τα πολλά, μου ανοίγει κάποιος από διπλανό γραφείο της LOT. Του εξηγώ την κατάσταση, μου απαντά σε άψογα πολωνικά και παίρνει κάποιο τηλέφωνο. Πέντε λεπτά μετά (25 προ της αναχώρησης) και ενώ συνεχίζει αυτός να μου μιλάει πολωνικά και εγώ να βρίζω ελληνικά (ο ορισμός της μονόδρομης επικοινωνίας), εμφανίζεται υπάλληλος της Αλιτάλια.
Πού χρόνος να τον βρίσω. Του εξηγώ, και ναί! εκτυπώνει το voucher!
Πίσω λοιπόν στο άλλο τέρμιναλ (ναι, κυλιόμενες, τρενάκι κλπ) σφαίρα στο check in της American Airlines, παράκαμψη ουράς, φωνές από αγανακτισμένους αμερικάνους εκδρομείς, check-in στις τελευταίες θέσεις του αεροπλάνου, οι αποσκευές αγκαλιά (γιατί πλέον πού χρόνος για να δοθούν), ενδελεχής σωματικός έλεγχος διάρκειας 10 λεπτών, και επιτέλους καθόμαστε στο αεροπλάνο. Η γυναίκα μου στη θέση 4 και εγώ στο τελευταίο κάθισμα πίσω του αεροπλάνου.
Ουφ, και μόνο που θα θυμάμαι ξαναϊδρωσα.

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Τέλος πάντων λέω, κάθε εμπόδιο για καλό.
Αναχώρηση από την φυσούνα κανονικά, επιστροφή στην φυσούνα σε 5 λεπτά. Μήνυμα του κυβερνήτη ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα και θα καθυστερήσουμε μισή ώρα. Δεν πειράζει λέω, θα πάρουμε μια ανάσα επιτέλους.
Μετά από 45 λεπτά, όλα έτοιμα, ξαναφεύγουμε από την φυσούνα και... επιστροφή σε άλλα 5 λεπτά. Ο κυβερνήτης καταστεναχωρημένος μας δηλώνει ότι το πρόβλημα δεν αποκαταστάθηκε και θα χρειαστεί να περιμένουμε άλλη μισή ώρα.
Λέω και πάλι δεν μπορεί, πρέπει να συμμετέχω στην εκπομπή boiling point και να μην το ξέρω. Ας περιμένω να δω τί θα γίνει. Όλα καλά μετά από άλλα 45 λεπτά μέσα στο αεροπλάνο. Χίλια συγνώμη από τον κυβερνήτη και αναχώρηση από την φυσούνα. Λές?

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ωχ Παναγια μου! Τουλαχιστον ειχατε τις αποσκευες αγκαλια και οχι χαμενες πουθενα ανα την υφηλιο! Κατι ειναι και αυτο! Ελπιζω να φτασετε μετα απο ολα αυτα!

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Εννοείται πως όχι. Μετά 5 λεπτά, επιστροφή στην γνωστή πλέον φυσούνα και ακύρωση της πτήσης. Παρακαλούμε να παραλάβετε τις αποσκευές (χα, εμείς όμως τις είχαμε) και να επιστρέψετε αύριο το πρωί.
Τυχεροί μες την ατυχία μας, έχοντας τις αποσκευές τρέχουμε πρώτοι στο desk, διαμαρτυρόμαστε με τον γνωστό σε όλους πλέον ελληνικό τρόπο, παίρνουμε πρώτοι ξενοδοχείο και επιτέλους περνάμε την πρώτη διανυκτέρευση των διακοπών μας. Έστω και ας μην ήταν στο Λος Άντζελες.

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Την άλλη μέρα το πρωί, επιστροφή στο αεροδρόμιο (κυλιόμενες, τρενάκι κλπ, τα μάθατε πλέον), check in κανονικό, οι αποσκευές κανονικά, ενδελεχής σωματικός έλεγχος κανονικά (καθότι έλληνες) και αναχώρηση. ΝΑΙ! ΚΑΝΟΝΙΚΑ! (σας την έφερα!)

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Αύριο θα σας γράψω την αντίστοιχη οδύσσεια της επιστροφής. Ναί, επιστρέψαμε κιόλας!

varioAthens

Member
Αύριο θα σας γράψω την αντίστοιχη οδύσσεια της επιστροφής. Ναί, επιστρέψαμε κιόλας!

Μιλάμε ότι όσο διάβαζα τόσο και αγχωνόμουν! Τραγικό να ξεκινάει με τόσο άγχος ένα ταξίδι! Τουλάχιστον περάσατε καλά και χωρίς άλλα απρόοπτα όταν φτάσατε?

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Τέλος πάντων λέω, κάθε εμπόδιο για καλό.
Αναχώρηση από την φυσούνα κανονικά, επιστροφή στην φυσούνα σε 5 λεπτά. Μήνυμα του κυβερνήτη ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα και θα καθυστερήσουμε μισή ώρα. Δεν πειράζει λέω, θα πάρουμε μια ανάσα επιτέλους.
Μετά από 45 λεπτά, όλα έτοιμα, ξαναφεύγουμε από την φυσούνα και... επιστροφή σε άλλα 5 λεπτά. Ο κυβερνήτης καταστεναχωρημένος μας δηλώνει ότι το πρόβλημα δεν αποκαταστάθηκε και θα χρειαστεί να περιμένουμε άλλη μισή ώρα.
Λέω και πάλι δεν μπορεί, πρέπει να συμμετέχω στην εκπομπή boiling point και να μην το ξέρω. Ας περιμένω να δω τί θα γίνει. Όλα καλά μετά από άλλα 45 λεπτά μέσα στο αεροπλάνο. Χίλια συγνώμη από τον κυβερνήτη και αναχώρηση από την φυσούνα. Λές?
Μ' αρέσει που μπήκα νυχτιάτικα, να χαλαρώσω...:D

Τι άγχος! Λαχάνιασα απ΄το πήγαινε-έλα...:shock:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills