EL Hoplite
Member
Για την Γκόλφ Αίρ τι γνώμη έχεται?Ρωτάω σχετικά επειδή οι τιμές πτήσεων για Ταυλάνδη είναι αρκετά πιό οικονομικές.
πολλές φορές ....σχεδόν μόνο με αυτή στην ασία .δεν παίζεται!!!!!!!!!παιδια για thaiairways τι γνωμη έχετε? εχει ταξιδεψει κανείς?
η γκαλφ αιρ(οχι γκολφ) είναι γενικά φτηνή αεροπορική με αυτήν πετάω εγώ συνήθως τα τελευταία χρόνια, με το φαγητό είμαι ευχαριστημένη, και μου προσφέρει και διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο όταν λόγω ανταπόκρισης ή πτήση μου για αθήνα ήταν ύστερα από 12 ώρες το πρωί. τα αεροπλάνα που κάνουν το πρώτο κομμάτι της διαδρομής έως μπαχρειν (μερικές πτήσεις σταματούν και ομάν είτε για να βάλουν κόσμο και να φύγουν είτε για να αλλάξεις αεροπλάνο, αν και τις τελευταίες φορές ποτέ δεν έτυχε να σταματήσουμε ομάν) δεν έχουν ανέσεις όπως πχ να δεις κάποια ταινία, συνήθως στο δεύτερο αεροπλάνο που αλλάζεις υπάρχουν κάποιες περισσότερες ανέσεις. γενικά έχουν φαρδιά καθίσματα, οι αεροσυνοδοί ήταν εξυπηρετικοί και δεν υπήρχε καθυστέρηση στις πτήσεις. εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα για να μην την προτείνωΓια την Γκόλφ Αίρ τι γνώμη έχεται?Ρωτάω σχετικά επειδή οι τιμές πτήσεων για Ταυλάνδη είναι αρκετά πιό οικονομικές.