maria91
Member
Μονοημερη στη Κρακοβια για ανημερα Χριστουγεννων τι προτεινετε;κοιταω τα κλασσικα Βροτσλαβ-Ζακοπανε αλλα ειναι πολλες οι ωρες....
Ανήμερα στην Κρακοβία είναι σχεδόν όλα κλειστά..θα είμαι από 23-26..Μονοημερη στη Κρακοβια για ανημερα Χριστουγεννων τι προτεινετε;κοιταω τα κλασσικα Βροτσλαβ-Ζακοπανε αλλα ειναι πολλες οι ωρες....
Και χριστ.αγορα;εχω πληροφορηθει οτι θα ειναι ανοικτη φετος...και ζακοπανεΑνήμερα στην Κρακοβία είναι σχεδόν όλα κλειστά..θα είμαι από 23-26..
Ανοιχτες οι αγορές.. Αρκετά όμως μαγαζιά για φαγητό θα είναι κλειστά,το κάστρο,τα αλατορυχεια,το εργοστάσιο του Σίντλερ κτλ...Και χριστ.αγορα;εχω πληροφορηθει οτι θα ειναι ανοικτη φετος...και ζακοπανε
Αυτα τα ξερω γι αυτο ελεγα να ετρωγα μιση μερα σε χριστ.αγορα και την αλλη μιση σε εκδρομη...αλλα δε βρισκω καποια περιοχη σε κοντινη αποσταση με τρενο-λεωφ(1-1.30h)Ανοιχτες οι αγορές.. Αρκετά όμως μαγαζιά για φαγητό θα είναι κλειστά,το κάστρο,τα αλατορυχεια,το εργοστάσιο του Σίντλερ κτλ...
Κατέβασε την εφαρμογή Βοlt και θα εκπλαγείς από τις τιμές. Το ακριβότερο που δώσαμε για ταξί σε ώρα αιχμής ήταν 28 ζλότι...Και φυσικά έχει μεταφορά από και προς αεροδρόμιο με μισές τιμές από αυτές πυ αναφέρεις...Οσα links και να εψαξα για μεταφορα απο αεροδρομιο-πολη, δεν βρηκα κατω απο 18-19€ (~85PZ), ή ακριβοτερα.
Σ'ευχαριστω πολυ[email protected]
Αυτό είναι το email στο οποίο απαντάει ο κύριος Θανάσης. Συνήθως αργά το βράδυ γιατί κατά την διάρκεια της μέρας είναι στις ξεναγήσεις. Το κόστος έχει να κάνει από ο,τι έχω καταλάβει με τον αριθμό των ατόμων που θα είναι στο γκρουπ την συγκεκριμένη μέρα.