oasisAthens
Member
Πάντως γενικά βλέπω αρκετά τσιμπημένες τις τιμές για ενοικίαση Ιταλία. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος λιγότερες γνωστές εταιρείες από τις κλασσικές avis, hertz sixt?
Είχαμε νοικιάσει από την Alamo στη Φλωρεντία πριν κάποια χρόνια. Κανένα πρόβλημα.Πάντως γενικά βλέπω αρκετά τσιμπημένες τις τιμές για ενοικίαση Ιταλία. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος λιγότερες γνωστές εταιρείες από τις κλασσικές avis, hertz sixt?
Η τιμη εξαρταται απο ποσο νωριτερα κλεινεις, απο την περιοδο που πας ,απο τις ποσες μερες νοικιαζεις και απο τη περιοχη που πας. Παντως για φετος εχουν τρελαθει οι τιμες γενικα στα του τουρισμουΚαλημέρα σε όλους, νέος στο φόρουμ, διαβάζω εδώ και καιρό τις ιστορίες από τα ταξίδια σας! Αλλά σήμερα αποφάσισα να φτιάξω λογαριασμό ώστε να ζητήσω πληροφορίες στο θέμα της ενοικίασης αυτοκινήτου.
24 με 28 Ιουνίου θα βρίσκομαι στην Κατάνια και σκέφτομαι να νοικιάσω ένα αυτοκίνητο ώστε να κινηθω προς Συρακούσες.
Διάβασα από παλιές ιστορίες ταξιδιωτών για 15 με 20 ευρώ ενοικίαση την ημέρα. Εγώ σε όποιο site έχω μπει, για δύο μέρες που θα χρειαστεί να νοικιάσω αμάξι κάτω από 200 ευρώ δεν έχω βρει. Έχουν ανέβει τόσο οι τιμές σε σχέση με 2-3 χρόνια πριν;;
Έχω νοικιάσει σε Ισπανία και Πορτογαλία χωρίς πρόβλημα. Στην Ιταλία όχι.Έχει ενοικιάσει κάποιος αυτοκίνητο από την Centauro , στην Ιταλία;
Προσπαθώ να καταλάβω στους αν μπορείς να ενοικιάσεις χωρίς πιστωτική κάρτα και δεν είμαι σίγουρος...Έχω νοικιάσει σε Ισπανία και Πορτογαλία χωρίς πρόβλημα. Στην Ιταλία όχι.
Και τις 2 φορές νοίκιασα με πιστωτική. Αλλά αν θυμάμαι καλά απαντούσαν γρήγορα σε email. Δεν χάνεις τίποτα να τους στείλεις ένα.Προσπαθώ να καταλάβω στους αν μπορείς να ενοικιάσεις χωρίς πιστωτική κάρτα και δεν είμαι σίγουρος...
Η Rentalcars είναι εταιρεία του ομίλου της booking, οπότε θεωρώ ότι είναι αξιόπιστη. Την έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές.Καλημέρα, ψάχνουμε για Ενοικιαση και μάλλον θα κάνω χρήση του https://www.rentalcars.com
Δεν ξέρω ποσό αξιόπιστοι είναι και ποια εταιρία μπορεί κάποιος να μου προτείνει.
Για παραλαβή μου βγαζει δυο σημεία, το κέντρο ενοικίασης και το terminal, δεν ξέρω που θα είναι ποιο άνετο.
Η hertz και μέσω Aegean και απο την σελίδα τους είναι στο θεό …
Παιδικο κάθισμα και SuperCover 900€ 6 days !!!