Kοίταξε την autocklick.co.uk . Εχοντας διαβάσει αρκετά στο forum την τσεκάρισα και είναι πολύ καλή και με καλές τιμές. Εγώ προτίθεμαι για Ιταλία να πάρω το full πακέτο που μου το δίνει για 7 μέρες 95 ευρώ επιπρόσθεταΚαλησπέρα.Προγραμματίζουμε ένα ταξίδι προς Ιταλία και Γαλλία.Θα πετάξουμε προς Μπέργκαμο όπου και θέλουμε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο για να πάμε νότια Γαλλία κάποιες μέρες και σε κάποιες περιοχές της Ιταλίας πριν επιστρέψουμε και πάλι Θεσσαλονίκη από Μπέργκαμο.Έχω ψάξει αρκετά τα διάφορα site ενοικιάσεων αυτοκινήτων και πραγματικά δεν ξέρω τι να επιλέξω ώστε να είμαι καλυμένος. Πέρσι νοίκιασα αυτοκίνητο στην Αμερική μέσω της Alamo από economycarrentals.com και έμεινα πολύ ευχαριστημένος.Τι να προσέξω όσον αφορά την ασφάλεια και επίσης θα έχω κάποιο πρόβλημα να βγω από την χώρα; θα έχω κάλυψη εκεί;Έχει να προτείνει κάποιος κάτι που έχει χρησιμοποιήσει; Δεν με πειράζει να είναι λίγο πιο ακριβό αρκεί να είμαστε καλυμένοι.Ούτως ή άλλως είμαστε δύο ζευγάρια οπότε το κόστος μειώνεται.Έχει χρησιμοποιήσει κανείς την εταιρεία Keddy by EuropeCar; Εντυπώσεις;