LOULOUTGAL
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- -----
Εχω κλεισει απο Rentalcars με Buchbinder 10 μερες Απο Στουτγκαρδη και εβαλα full cover της Rentalcars(580 ευρω ολα ενοικιαση +ασφαλεια) .Οι τιμες γενικως ειναι στον Θεο. Εστειλα Mail στην Buchbinder ποσο κοστιζει η ασφαλεια με zero excess και μου απαντησαν οτι θα αν θελω να την αγορασω θα μαθω στο γκισε της εταιρειας .Τι λετε???Ν α ακυρωσω την ασφαλεια του μεσαζοντα και να κλεισω απο Buchbinder ?Ποσο εχουν φτασει οι τιμες?Γιατι αν παει κανα 400 ευρω η ασφαλεια μονο λεω να το αφησω ως εχει .Εχει κανεις προσφατη εικονα?Να σε ρωτήσω... Έλεγε η πλήρη ασφάλιση της Booking ότι δίνει zero excess; Γιατί μόνο τότε μιλάμε για μικτή ασφάλεια με μηδέν απαλλαγή.
Όπως σου τα είπε η @Sassenach77 αγοράζω και εγώ πλέον πλήρη ασφάλεια από τον γκισε, γιατί την πάτησα με προαγορά έξτρα ασφάλειας από τον μεσάζοντα...
Αυτα δεν καλυπτει: Τι δεν καλύπτει η ασφάλιση; Επιπλέον έξοδα, προσωπικά αντικείμενα ή αντικείμενα αξίας Το κόστος ξενοδοχείου, το κόστος αεροπορικών εισιτηρίων ή άλλα άμεσα έξοδα Χρεώσεις καθαρισμού ή ζημίας σε οποιοδήποτε τμήμα του εσωτερικού του ενοικιαζόμενου οχήματος, συμπεριλαμβανομένης της εταζέρας και της ρεζέρβας (εκτός αν προκύψουν συνεπεία κάποιου ζημιογόνου γεγονότος) Οποιοδήποτε ποσό έχει πληρωθεί ή θα πληρωθεί από τρίτο Απαιτήσεις που αφορούν ζημίες ή απώλειες σε όχημα ή περιουσία τρίτου ή τις οποίες υφίσταται τρίτο πρόσωπο Τυχόν ζημιές που προκλήθηκαν από τη μη συμμόρφωσή Σας με τους όρους της Σύμβασης Ενοικίασης Αυτοκινήτου (οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, χρήση ακατάλληλου καυσίμου, οδήγηση εκτός δρόμου, παράβαση των τοπικών νόμων ή των κανόνων οδικής κυκλοφορίας κ.λπ.) Σωματική βλάβη
Τι λετε???