Irouli
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα
Απο το αεροδρόμιο το παίρνεις!Στη θέση σου για 15€ θα τα πλήρωνα..
Στην ενοικιάση στο Baden Baden δίνουν το αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο ή πηγαίνεις εκτός αεροδρομίου;
Απο το αεροδρόμιο το παίρνεις!Στη θέση σου για 15€ θα τα πλήρωνα..
Στην ενοικιάση στο Baden Baden δίνουν το αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο ή πηγαίνεις εκτός αεροδρομίου;
Δυστηχως ακόμα δεν έχω βρει που λέει το ποσό που σου κρατάει αρχικά η πιστωτική.αν μπορούσες να το κοιτάξεις να μου πεις θα σου ημουν ευγνωμωνΜπες στο www.autoeurope.eu.
Έχει συνήθως τις καλύτερες τιμές και στα details κάθε προσφοράς (αν θυμάμαι καλά στην επιλογή your rental does not include) έχει το ποσό που κρατάνε στην κάρτα, το οποίο εκ πείρας σου λέω ότι μπορεί και να έχει μεγάλη διαφορά από εταιρεία σε εταιρεία. Επίσης αν διαλέξεις πακέτο zero excess η εγγύηση στην πιστωτική μειώνεται πολύ και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μην την ζητάνε καν.
πες μας από που θα παραλάβετε το αυτοκίνητο για να σε βοηθήσουμε.Δε ρωτάω να μου πει κάποιος το ακριβές ποσό.απλα λόγω ότι δε τοχω καλά με τους αγγλικούς όρους αν μπορείτε να μου πείτε που ακριβως γράφει το ποσό αυτό.
Θα βάλω εγώ ότι θέλω χρεωστική πιστωτική ή οτιδήποτε κτλ αλλά δε βρίσκω σε πιο πεδίο αναγράφεται αυτό το ποσο
8-11/5. Αεροδρόμιο Μάλτας παραλαβή κ παράδοσηπες μας από που θα παραλάβετε το αυτοκίνητο για να σε βοηθήσουμε.
Από ότι είδα, όλες οι εταιρείες δεσμεύουν από 1000 έως 1200 ευρώ στην πιστωτική κάρτα.8-11/5. Αεροδρόμιο Μάλτας παραλαβή κ παράδοση
Φτηνό μικρό αυτοκινητάκι manual
Ευχαριστώ πολύ!