Eleni_Alfa
Member
Λουγκάνο,Λοκάρνο και ίσως να πηγαίναμε κ μια βόλτα και από Σλοβενία . Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να επιστρέψω το ενοικιαζόμενο αμάξι σε γραφείο της εταιρίας σε άλλη χώρα;Ελπίζω να μην είναι πολύ κουφή η απορία μου!
Αυτη ειναι η ελληνικη προσεγγιση,που δυστυχως παντα διαθετουμε.Ευχομαι,παντως, να μην σε σταματησουν ποτε για ελεγχο,γιατι αν ελεγχθεις και δεν διαθετεις την vignette, (κοστος ευτελες),τοτε .....αναλόγως που θέλεις να πας στην Ελβετία και σε τι δρόμους θα κινηθείς. όσες φορές ταξίδεψα στην Ελβετία με νοικιασμένο αυτοκίνητο από την Ιταλία πότε δεν πλήρωσα βινιέτα.
ζητώ συγνώμη που δεν το διευκρίνισα, αλλά κινήθηκα μόνο σε επαρχιακούς δρόμους για τους οποίους δεν χρειάζεται να βγάλεις βινιέτα. νόμιμα.Αυτη ειναι η ελληνικη προσεγγιση,που δυστυχως παντα διαθετουμε.Ευχομαι,παντως, να μην σε σταματησουν ποτε για ελεγχο,γιατι αν ελεγχθεις και δεν διαθετεις την vignette, (κοστος ευτελες),τοτε .....
Χμμ ενδιαφέρον αυτό!!θυμιζω οτι μιλαμε για ενοικιαζομενα..προσωπικα οσα νοικιασα απο Μιλανο μετα το 1ο εξαμηνο του ετους ειχαν ηδη τη βινιετα απο προηγουμενους ενοικιαστες..και φυσικα η εταιρεια δεν την αφαιρει εννοειται. οποτε η συζητηση περιττευει. βλεποντας κ κανοντας.
Κι εμένα στα Χανιά μου είχαν δεσμεύσει 40 ευρώ για την περίπτωση που θα επέστρεφα το αυτοκίνητο χωρίς να το φουλάρω καύσιμα. Μου τα επέστρεψαν στην κάρτα μετά από μερικές μέρες.Προσοχή προσοχή. Το Μάρτιο ενοικίασα αυτοκίνητο απο το αεροδρόμιο του Bergamo . Η εταιρία NOLEGGARE αφού είχε εξοφληθεί απο τον Ιανουάριο και το αυτοκίνητο είχε παραδοθεί με όλα Ok. μου χρεώνει πάλι την πιστωτική κάρτα 50€ γιατί έτσι γουστάρουν!
Ευτυχώς είχα κρατήσει όλα τα χαρτιά και σήμερα η τράπεζα μου πίστωσε τα 50 €!!!
Το συμπερασμα σου, οπως αναφερεται σε δημοσιο φορουμ ανωνυμα, ειναι αυθαιρετο κ καλο θα ηταν να το ειχες παραλειψει. Μπορει να εγινε καποιο λαθος, απο το σαιτ τους παντως φαινεται σοβαρη εταιρεια. Και για να βοηθησει η εμπειρια σου να προσεχουν οι αναγνωστες γραψε το ονομα σωστα...προφανώς δεχόμενη ότι η Noleggare είναι...