emouli
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Κανένα απολύτως.Με ID θα χω πρόβλημα;
Κανένα απολύτως.Με ID θα χω πρόβλημα;
Μονο να εχει τα αυτονοητα: λατινικους χαρακτηρες και να μην εχει ληξει.Κανένα απολύτως.
Ε, αυτό εννοείται. Πώς αλλιώς θα φτάσει ως το γραφείο ενοικίασης;Μονο να εχει τα αυτονοητα: λατινικους χαρακτηρες και να μην εχει ληξει.
δεν μου έχει τυχει ποτέ να κοιταξει καποιος αν εχει λήξει, συνηθως την προσπερνουν γρηγορα. στην ενοικιαση ομως ειναι πιο ψιλολογοι συνηθως..Ε, αυτό εννοείται. Πώς αλλιώς θα φτάσει ως το γραφείο ενοικίασης;
Ναι, αυτά λαστ γίαρ...Αν είστε υπήκοος χώρας της ΕΕ , δεν χρειάζεται να επιδείξετε την εθνική σας ταυτότητα ή διαβατήριο όταν ταξιδεύετε μεταξύ κρατών της ΕΕ που ανήκουν στον άνευ συνόρων χώρο Σένγκεν.
http://europa.eu/youreurope/citizens/travel/entry-exit/eu-citizen/index_el.htm
Ερωτηση αποτελεσμα της λαθους διαδικασιας εκδοσης. Μετα εχουν αδικο να μας πεταξουν εξω απο την esta..Δεν κατάλαβα όμως, έχουν οι ελληνικές ταυτότητες έχουν ημερομηνία λήξης;
1.οχι.
1.Πιστεύετε αξίζει να δώσω παραπάνω να έχω 0 απαλλαγή ; Το λέω γενικά σαν εταιρία κτλ .
2.Σε χρεώνουν με το παραμικρό;
3. Ή να δώσω και κατι παραπάνω να μαι πιο ήσυχος ;
Άλλαξέ το καλύτερα για να μην έχεις κανένα πρόβλημα.Τελευταία φορά που νοίκιασα αυτοκίνητο στη Γερμανία πριν τρία χρόνια ήταν με το παλιό τρίπτυχο δίπλωμα με τα στοιχεία στα Ελληνικά. Τον Ιούνιο έκλεισα ξανά αλλά φοβάμαι μήπως έχω πρόβλημα τώρα με τα καινούργια διπλώματα.