• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ενθύμια(Souvenirs)

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Την μοναδική πέτρα που κουβάλησα είναι από την Ανταρκτική και την φυλάω σαν τα μάτια μου ,απο εκεί και πέρα έχω και μια μικρή συλλογή απο κοράλια .
..εχω αρχισει να τις χαριζω , αυτη που φυλω σαν τα ματια μου ειναι απο ενα υφαιστειο στη Γουατεμαλα......

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Οτιδήποτε μπορεί να χωρέσει σε αυτή την προθήκη του σπιτιού μου (αν και ασφυκτιά η κακομοίρα!!) ιδιαίτερη προτίμηση σε μικρές απομιμήσεις αξιοθέατων

Attachments

kaonashi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία σου έρχομαι! :D
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου...
η τρέλα μου είναι οι φωτογραφίες... βγάζω όσες περισσότερες μπορώ!
και η άλλη τρέλα μου είναι οι καρτ ποσταλ... και ζητάω απο φίλους μου να μου φέρνουν καρτ ποσταλ όπου κ αν πάνε... έτσι έχω μια αξιόλογη συλλογή!
κατα τα άλλο, αγοράζω συνήθως χαζοπραματακια.... ότι μου αρέσει...
αλλά αυτα που σίγουρα κρατάω είναι τα αποκόματα εισιτιρίων, χάρτες κ τουριστικούς οδηγούς, και τα φυλλάδια που έχουν στα διάφορα μουσεία κ αξιοθέατα!
μαγνητάκια για το ψυγείο μου φέρνει μια κολλητή μου συνεχώς (η οποία είναι κ αυτή ταξιδιάρα ψυχη!) κ έτσι δε χρειάζεται να αγοράζω εγω! :p

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Εγω παλι εχω γεμισει τοσα πραγματα,που μαλλον θα πρεπει να μετακομισω...:haha:
Απαραιτητο ειναι οι γυαλινες σφαιρες από καθε χωρα,αν και δεν βρισκω πάντα...Εχω φτασει 33 και ευχομαι να τις εκατοστησω..:bleh:

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Εγω παλι εχω γεμισει τοσα πραγματα,που μαλλον θα πρεπει να μετακομισω...:haha:
Απαραιτητο ειναι οι γυαλινες σφαιρες από καθε χωρα,αν και δεν βρισκω πάντα...Εχω φτασει 33 και ευχομαι να τις εκατοστησω..:bleh:
χμ..;) μια χαρά σε βρίσκω! θα τις κατοστήσεις σίγουρα. αφού έχεις επισκεφτεί έως τώρα 27 χώρες και έχεις 33 σφαίρες :bleh:
να φανταστώ τις σφαίρες των μέντιουμ ή κάτι άλλο?

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Οχι,ακομα δεν ψαχνω για μεντιουμ..:bleh:
Εννοω αυτες με το χιονι μεσα που οταν τις γυρνας αναποδα χιονιζει...και μεσα εχουν κατι χαρακτηριστικο απο το μερος που πας..Τελευταιο μου αποκτημα σφαιρα με το ταζ μαχαλ! Μαλλον προτελευταιο...προχθες πηρα του βερολίνου..

_antonis_

Member
Οχι,ακομα δεν ψαχνω για μεντιουμ..:bleh:
Εννοω αυτες με το χιονι μεσα που οταν τις γυρνας αναποδα χιονιζει...και μεσα εχουν κατι χαρακτηριστικο απο το μερος που πας..Τελευταιο μου αποκτημα σφαιρα με το ταζ μαχαλ! Μαλλον προτελευταιο...προχθες πηρα του βερολίνου..
Ναι, αυτές παίρνω κι εγώ, το έχω γράψει σε ποστ σε προηγούμενη σελίδα, φαίνονται τέλειες όταν είναι μαζεμένες!! Αλλά μόνο απο τις χώρες που απισκέπτομαι, οπότε έχω σχετικά λίγες προς το παρόν... Παρεπιπτόντως, πήγα Δουβλίνο πρίν λίγο καιρό, αν θές βοήθεια, πές μου!

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Ναι,ειναι τελειες μαζεμενες!!! Κι εγω μονο απο οπου παω παιρνω! Αν και Καιρο-Νεπαλ δεν βρηκα..:(
Οτι πληροφορια για Δουβλινο ευπροσδεκτη! Οτι σου εκανε εντυπωση και σου αρεσε!!

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Συνήθως αγοράζω κάτι τοπικό που έχει να προσφέρει η κάθε χώρα, π.χ. κάποιο εθνικό ποτό ή αναμνηστικό που δε βρίσκεις αλλού, αλλά επίσης έχω μανία να αγοράζω μικρές ή μεγάλες σημαίες των χωρών που επισκέπτομαι, κυρίως αυτές που έχουν αγαπημένα μου χρώματα πάνω!

xout

New Member
τελικά είμαστε αρκετοί αυτοί που συλλέγουμε μαγνητακια :) ..
άραγε ξέρει κανείς προμηθευτές τέτοιων ειδών για τα τουριστικά μαγαζιά ; Προσπαθώ να μαζέψω σουβενίρ από όλα τα νησιά της Ελλάδας...

Ευχαριστώ

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Εγώ τον τελευταίο καιρό, κυρίως στο εξωτερικό, ψάχνω και βρίσκω ημερολόγια (είτε τοίχου είτε επιτραπέζια) με αριστουργηματικές φωτο της χώρας ή της πόλης που επισκέπτομαι. Τα χρησιμοποιώ στο σπίτι και στο γραφείο κατά τη διάρκεια του χρόνου και μετά τα κρατάω για ενθύμιο. Επίσης τρελαίνομαι για χειροποίητα ζωγραφιστά τοπία που πουλάνε καλλιτέχνες στους δρόμους. Είχα πάρει 2 από την Πράγα, τα οποία είδε ο κορνιζάς, που τα έδωσα για κορνίζες, και ξετρελάθηκε!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom