tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Ολη τη σαβουρα δηλαδη...Και εγώ κρατάω χρήματα από χώρες με άλλο νόμισμα, όπως επίσης και εισόδους μουσείων, χάρτες και εισιτήρια μετρό, λεωφορείων.
Ολη τη σαβουρα δηλαδη...Και εγώ κρατάω χρήματα από χώρες με άλλο νόμισμα, όπως επίσης και εισόδους μουσείων, χάρτες και εισιτήρια μετρό, λεωφορείων.
Εγώ κρατούσα παλιά εισιτήρια και λοιπά. Μετά άρχισε να μου φαίνεται πολύ ψυχαναγκασμός το να μαζεύω τόσα παλιόχαρτα και σταμάτησα (αν και η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές, όταν ανακαλύπτω τυχαία τέτοιου είδους "παλιόχαρτα" συγκινούμαι-όπως όταν πριν λίγο καιρό ανακάλυψα εισιτήριο ταινίας που είχα δει με τον πρώην φίλο μου στο αγαπημένο μου Βρετανικό σινεμά).Και εγώ κρατάω χρήματα από χώρες με άλλο νόμισμα, όπως επίσης και εισόδους μουσείων, χάρτες και εισιτήρια μετρό, λεωφορείων.
Μύριαμ και Τζόσουα.....το γνωστό ζευγάρι......you know????Ποια ειναι η Μυριαμ;
κι εγώ την κρατάω όλη αυτή τη σαβούρα....Ολη τη σαβουρα δηλαδη...
+1 στο τσάι!!!!! κι εγώ όταν βρίσκω αυτά τα υπέροχα καταστήματα με τα περίεργα χαρμάνια τσαγιού, απλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ.....κανονίζω για Κωνσταντινούπολη και το μόνο που σκέφτομαι είναι να βρω ένα παραδοσιακό σετ με ποτηράκια τσαγιού!!!!!1Μμμμ... την πιο μεγάλη σαβούρα νομίζω ότι την κρατάω εγώ Έχουμε και λέμε... Τι κρατάω από ένα ταξίδι; Εισιτήρια (αεροπορικά, λεωφορείων, μετρό, μουσείων κλπ), αποδείξεις από ψώνια και εστιατόρια, σακούλες από τα ψώνια, τηλεκάρτες (παλιότερα), διάφορα μικροπράγματα από τα ξενοδοχεία (στυλό, σουβέρ, χαρτάκια με το όνομα του ξενοδοχείου κλπ), χάρτες, προσπέκτους από τα μουσεία και από όλα τα αξιοθέατα που έχω επισκεφθεί ή που θα ήθελα να επισκεφθώ.
τσάι (είμαι λάτρης του τσαγιού, οπότε πάντα όπου και αν πάω ψάχνω να βρω κάποιο ειδικό κατάστημα), ......... βιβλία, κουκλάκια,(
Καλά βρωμαει ο τόπος από τέτοια ποτηράκια του τσαγιού.+1 στο τσάι!!!!! κι εγώ όταν βρίσκω αυτά τα υπέροχα καταστήματα με τα περίεργα χαρμάνια τσαγιού, απλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ.....κανονίζω για Κωνσταντινούπολη και το μόνο που σκέφτομαι είναι να βρω ένα παραδοσιακό σετ με ποτηράκια τσαγιού!!!!!1
έχω πάρει από το Βερολίνο ένα τσάι με κόκκινη πιπεριά και περιμένω να βάλει λίγο κρύο για να το δοκιμάσω γιατί φοβάμαι θα είναι λίγο τούρμπο!!!!!Καλά βρωμαει ο τόπος από τέτοια ποτηράκια του τσαγιού.
Στην Τουρκια παιρνω πάντα τσάι με άρωμα μήλου.
Το καλοκαίρι το φτιάχνω παγωμένο και είναι απίθανο!
(Επίσης αγοράζω παστουρμά και λακέρδα!)
Ααα και πασμίνες (φυσικά!)
Δεν ξέρω αν εσύ έχεις κάποιο διαφορετικό τσάι, αλλά όλα τα τσάγια από την Τουρκία (που έχω αγοράσει ή που μου έχουν φέρει) με τις διάφορες γεύσεις δεν μου μοιάζουν και πολύ για τσάι. Μια άσπρη σκόνη είναι που ναι μεν φτιάχνει ένα πεντανόστιμο και δροσιστικό ρόφημα, αλλά τσάι δεν είναι. Πώς είναι αυτό που έχεις εσύ;Στην Τουρκια παιρνω πάντα τσάι με άρωμα μήλου.
Το καλοκαίρι το φτιάχνω παγωμένο και είναι απίθανο!
Τωρα που το λες αυτο θυμηθηκα ..απο Βιεννη αγορασα μεταξυ των πολλων σοοκολατων και μια με τσιλι!!!Δεν ειχα ματαδει τετοιο πραγμα ..αλλα ουτε και ειχα δοκιμασει.Και ουτε προκειται να ξαναδοκιμασω.Αισχος!!!!έχω πάρει από το Βερολίνο ένα τσάι με κόκκινη πιπεριά και περιμένω να βάλει λίγο κρύο για να το δοκιμάσω γιατί φοβάμαι θα είναι λίγο τούρμπο!!!!!
Κι εγώ όταν είχα πάει Ελβετία, μπάνιζα σε μία σοκολατερί της κολάσεως τις σοκολάτες και μου έκλεισε το μάτι μία με τσίλι, αλλά την απέρριψα. Το κάθε πράγμα στην ειδικότητά του...το τσίλι στη φασολάδα και στα πικάντικα φαγητά και οι ξηροί καρποί και τα φρούτα στις σοκολάτες!Τωρα που το λες αυτο θυμηθηκα ..απο Βιεννη αγορασα μεταξυ των πολλων σοοκολατων και μια με τσιλι!!!Δεν ειχα ματαδει τετοιο πραγμα ..αλλα ουτε και ειχα δοκιμασει.Και ουτε προκειται να ξαναδοκιμασω.Αισχος!!!!
Ειχε μια μπιτερ γευση (που δε μου αρεσει ουτως η αλλως ) και στο τελειωμα σου εκαιγε ολο το στομα.