• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ενθύμια(Souvenirs)

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Επίσης εχω σε μπουκαλάκια άμμο απο την Σαχάρα απο τρεις διαφορετικές χώρες Μαρόκο,Τυνησία, Αίγυπτο και πέτρες απο την Ακοκανγκουα.
Αμμος και πετρες!! :D

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Ηρθε, τι να του πω οτι τον θες;
φιλιά στη Μύριαμ, πες του.....

μαγνητάκια (τρέλα λέμε)
κούπες (απίστευτη συλλογή)
χιονόμπαλες (ακόμα πιο απίστευτη συλλογή)

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
φιλιά στη Μύριαμ, πες του.....

μαγνητάκια (τρέλα λέμε)
κούπες (απίστευτη συλλογή)
χιονόμπαλες (ακόμα πιο απίστευτη συλλογή)

Ειχα ξεκινησει με κουπες αλλα που να τις κουβαλαω...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Να τι έφερα για παράδειγμα κάποτε από την Πορτογαλία..

Μη νομίζετε,κι από τα υπόλοιπα ταξίδια,σχεδόν το ίδιο χάλι γίνεται

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μπραβο κουβάλημα!
Αλήθεια πως τα κατάφερες να μη σου σπάσουν;

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν τα κατάφερα εγώ.Τον μόνιμο άθλο τον πετυχαίνει η σύζυγος.Το έχει κάνει επιστήμη.
Και μας σταματήσανε μόνο μια φορά τώρα στην Αυστρία για να μοιράσουμε το βάρος,επειδή έχουν λέει ανώτατο βάρος ανά αποσκευή.Πάντως πουθενά δεν μου το είχαν ξαναπεί αυτό.Αν ήμασταν σαν σύνολο εντάξει δεν υπήρχε πρόβλημα.

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Να τι έφερα για παράδειγμα κάποτε από την Πορτογαλία..

Μη νομίζετε,κι από τα υπόλοιπα ταξίδια,σχεδόν το ίδιο χάλι γίνεται
Eπειχηρησα το ιδιο μετα απο ενα ταξιδι στη Βουδαπεστη..Η βαλιτσα χαθηκε στο Μιλανο και 2 μερες ημουν με το αγχος μη σπασει κανενα απο τα 4 μπουκαλια κοκκινο κρασι μεσα στη βαλιτσα..Ευτυχως ηρθαν ολα καλα και γλυτωσαμε και τα καθαριστηρια..!

Περα απο τα γνωστα μαγνητακια,μπρελοκ κλπ,οταν μπορω παντα κουβαλαω καποιο μπουκαλι κρασι!

Elenik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΚΟΥΚ - ΑΛΑΣΚΑ
Το είχα δει και παλιότερα το τόπικ και είχα γράψει αλλά σήμερα έκατσα και το διάβασα όλο. Λοιπόν ουάου. Εγώ για λόγους πρακτικούς (να μη γεμίζω το σπίτι), μαζεύω καρτ ποστάλ. Πλέον έχω πάνω από 1000 (είμαι πολύ περήφανη για τη συλλογή μου αν και έχω και από μέρη που δεν έχω πάει). Τα τελευταία χρόνια πέρνω και ένα μαγνητάκι από κάθε χώρα (όχι πόλη για να μην υπάρχει συνωστισμός στο ψυγείο).

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Τα τελευταία χρόνια πέρνω και ένα μαγνητάκι από κάθε χώρα (όχι πόλη για να μην υπάρχει συνωστισμός στο ψυγείο).
Εμενα,παλι υπαρχει συνωστισμος!Θα παρω καποιο μαγνητικο πινακα,γιατι με καμια αδεξια καθως ανοιγει το ψυγειο,θα σπασει και κανενα!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Α,ναι.Κρατάω και κάποια χρήματα,μικρής αξίας εννοείται,από χώρες με άλλο νόμισμα.
Αυτο κανω κι εγω παντα ...τα εχω μαζεμενα σε ενα πορτοφολακι και τα δειχνω στην κορη μου ..πολυ τα κανει χαζι.
Τι γινεται ρε σεις με αυτα τα μαγνητακια ...εχετε παθει παρακρουση ..πω πω πω..
Εγω συνηθως παιρνω καποια συσκευασμενα εδεσματα ..τυπου λουκουμια ,αμυγδαλωτα ,ΣΟΚΟΛΑΤΟΕΙΔΗ..κλπ ..σπιτακια με παραδοσιακη αρχιτεκτονικη ..και γενικα διακοσμητικα για το σπιτι ..πχ απο την Πολη αγορασα ενα βαζακι με το περιφημο Πολιτικο τυρκουαζ χρωμα και αυτα τα χαριτωμενα ποτηρακια που πινουν το τσαι τους.

blaky23

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΑΤΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη - ΠΕΡΟΥ
Και εγώ κρατάω χρήματα από χώρες με άλλο νόμισμα, όπως επίσης και εισόδους μουσείων, χάρτες και εισιτήρια μετρό, λεωφορείων.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom