ioanna karagianni
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κρακοβία-Βαρσοβία
- Ταξίδι-Όνειρο
- ...Ιθάκη...
Καλώς την άνοιξε το βιβλίο σου στην εισαγωγή,
Μεχρι να ξεκινησει τα μαθηματα η Ioanna παρτε μια γευση απο
shiatsu original
Α! Δεν το ηξερα οτι καθε πρωι η γατα μου κανει shiatsu στην κοιλια μου!Μεχρι να ξεκινησει τα μαθηματα η Ioanna παρτε μια γευση απο
shiatsu original
Κυρία, κυρία...μπορούμε να κάνουμε κάθε μέρα ?:roll: Να ξέρω...γιατί προβλέπεται καθημερινή...αποσυναρμολόγηση(!) όταν θα πάμε...Μετά από μια τόσο λεπτή φροντίδα, θα φύγετε αναζωογονημένοι και ανάλαφροι έτοιμοι να συνεχίσετε την κατάκτηση της αγαπημένης σας Ιαπωνίας.
Η αλήθεια είναι ότι στο shiatsu ναύτες δεν προβλέπονται. Αυτό που μπορούμε να κανονίσουμε αν θες είναι από τον χώρο της θεραπείας να περνάνε κατά δυάδες σαμουράι, αποφάσισε μόνο αν τους θες με ή χωρίς σπαθί. Οι σπαθακοφόροι κοστίζουν περισσότεροΑν κατάλαβα καλά οι ναύτες από τα διερχόμενα πλοία δε θα έχουν ρεγάλο, έτσι;
Σε φοβάμαι εσένα, έχεις που έχεις την κατραπακιά με την Ιαπωνία, αν αναζωογονείσαι και καθημερινά με το σιάτσου θα περιφέρεσαι στην χώρα σαν την σβούρα και θα μας βγάλεις όλους νοκ άουτ, καλύτερα να περιοριστείς στις δύο φορές την εβδομάδα, για να επιβιώσουμε και οι υπόλοιποιΚυρία, κυρία...μπορούμε να κάνουμε κάθε μέρα ?:roll: Να ξέρω...γιατί προβλέπεται καθημερινή...αποσυναρμολόγηση(!) όταν θα πάμε...